26 mars.

Hmm, jag måste nog lära mej att tänka innan jag pratar, och kanske att inte skrika ut allt också. Idag på jobbet stog jag och Karin och pratade om något som jag inte minns var det var. Iaf, Karin sa att man måste vara positiv och jag skriker därför ut: POSSI POSSI, (hör pussy pussy) En tjej som står och ska betala blev lite förvirrad och vi andra börjar asgarva. Det var min dag.


Nu är Rhodos resan bokad. Hello Sunshine! Och idag fick jag ut försäkringspengarna för min telefon, snart har jag en ny baby, åh!

Och nu har 100 höjdare börjat.

Det här är en bra dag!

Bjuder på en bild från i lördags:
image53
Dagens låt: Magnus Carlsson - Live Forever

20 mars.

image52
Såhär vill jag också se ut!

19 mars.

Idag på jobbet hade jag och Karin tråkigt så numera är vårt jobb en musikalrestaurang!
Kom dit och du vill sen en underbar show, hahah!

- För det var du och jag på Deeeeeliiii, duuuu och jaaaaag på Deeeeliii.. I en annorlunda braaaanch!

18 mars. (igen)

Dagens dusch: Imorse.
Dagens frisyr: Utsläppt.image51
Dagens smink: Gårdagens haha.
Dagens händelse: Promenix.
Dagens planer: Bingolotto med Carro.
Dagens vill ha: Rutig klänning från hm.
Dagens saknad: Elvis.
Dagens drog: Nässpray.
Dagens tråkigaste: Söndag?
Dagens finaste: Inget fint har hänt mej idag.
Dagens måste: Helosansalva.
Dagens dricka: Pepsi.
Dagens köp: Bingolott.
Dagens mat: Gott.
Dagens kärlek: Ge mej.
Dagens mående: Söndagsseg. 

Dagens låt: The Libertines - Music When The Lights Go Out


18 mars.

image50

17 mars.

Gårdagen började med jobb i tre timmar, sen mötte jag upp Carro och Åsa och köpte två (onödiga?) klänningar. På kvällen skulle jag hem till Emilia som hade en födelsedagsmiddag. Jag orkade inte duscha igen eftersom jag gjort det på morgonen och tänkte vara lite smart och raka mina ben lite snabbt. Det var ett osmart drag med tanke på att benen sved hela kvällen! 
Tips: Raka aldrig benen när dem är torra.

Efter vi varit hos Emilia skulle vi ut på krogen och härja. När vi stog i kön säger Sandra att hon glömt sitt leg. Då svarar jag: Jaja..haha (eftersom det är ett återkommande skämt som dras ungefär varje helg.) Problemet var att den här gången var det inget skämt. Surt.

Vi andra går in men efter en halvtimme går vi ut igen och möter Sandra som väntat där utanför, haha snutt. Nu hade vi fest i tankarna men det sket sej. Vi drog hem.

När jag la mej för att sova kom jag på super idén att smörja in mina ben så att dem inte skulle svida lika mycket. OSMART DRAG. Jag höll på att avlida av smärtan och fick kasta mej in i duschen och skölja av. Inte helt okej.

Idag har jag varit i stan med Sandra och köpt ett par turkosa lackpumps. Hm. Kanske inte mitt bästa köp. Vi får se hur flitigt jag kommer använda dem. Nu har jag typ 0 kr kvar så det kommer bli en stram vecka. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag på middag. Vad som händer sen återstår att se.

Dagens låt: Frida Öhrn - Release Me

15 mars.

Dags för en sagostund igen:

En liten pojke kommer in i köket för att äta frukost.
Eftersom han bor på en bondgård frågar hans mamma om han gjort sina morgonsysslor.
- Nej, inte än svarar pojken.
- Det måste du göra innan det blir frukost, säger mamman.

Pojken blir sur, så när han matar kycklingarna sparkar han till en av dem.
Han gör samma sak mot korna och samma sak mot grisarna. Pojken går sedan in för att äta sin frukost och på bordet står endast en tallrik med flingor framdukad.

- Varför får jag inte bacon och ägg? Frågar pojken. Och varför får jag ingen mjölk till flingorna?
- Jag såg hur du sparkade till en ko så därför får du ingen mjölk svarar mamman. Jag såg även hur du sparkade på en kyckling och en gris och därför får du inte ägg eller bacon heller.

I samma sekund kommer pappan i familjen in i köket. Han får syn på en mus som han sparkar till.
Pojken tittar då upp på sin mamma, ler sitt största leende och säger: - Ska du eller jag berätta?

Dagens låt: Ingrid Michaelson - The way I am

13 mars.

Idag tatuerade jag mej, jihaaa!

11 mars. (igen)

160579-49
Bjuder på en bild från igår.


Och bjuder på ett skratt också (fan va jag är snäll idag)
I kön står en rätt muskulös man ~50. Helt plötsligt kommer en tanig man ~30 och ska tränga sig före i kön.
Man ~50: Vad tror du att du gör?
Man ~30: Jag hade tänkt att betala.
Man ~50: Det får du gärna göra för mig. Men vem har sagt att du får tränga dig?
Man ~30: Gud har sagt det.
Varpå någon säger lite längre bak i kön: Det har jag inte alls sagt!

11 mars.

Obligatoriskt personalmöte 18.30 en söndag när man är bakis?
Nej tack!

9 mars.

(En tjej sitter på tunnelbanan när en kille kommer in med en hund och sätter sig mitt emot. Efter ett tag tittar han upp ur tidningen och ser att hunden sitter och slickar på tjejens knä.)
Killen: Oj, förlåt!
Tjejen: Det är lugnt, jag är van att bli slickad!

Haha!

6 mars.

image47
Åh!

3 mars.

image46
Mysig tjej va? Haha !

Utgång ikväll, hoppas det blir kul. Candys sista kväll så vi ska nog dit, känns som alla ska dit så det är väl där det händer antar jag, haha! Nu ska jag iväg och dricka mej glad!
Dagens låt: The Cardigans - Live and Learn

1 mars. (igen)

Nu när mina aggressioner efter att någon jävla fitthorunge snodde min mobil igår (jag citerar mej själv) lagt sej lite så kan jag berätta lite om gårdagen.

Kvällen börjar hemma hos Sandra där vi sörplade i oss ett nästintill odrickbart vin, Sandra tog lite bilder på mina tuttar medan jag diggade till Andrea - Time to pray. Svängig låt dedär.

Efter det drog vi till Grabbarnas där det var nästintill fullproppat, drack lite där och åkte sen till Cafet, där det var mer än nästintill fullproppat. För mycket folk med andra ord. Ett par killar ville döda mej och Sandra för att vi ?råkade? komma före dem i garderobkön. Jag njöt.

Efter det var det en annan kille som ville döda oss för att vi stog på ?fel? plats tydligen. Sandra langade lite sköna lines (ja, jag är ghetto) tills vakten kom och sa att vi hade rätt. Då blev vi  plötsligt bästa kompis med killen som ville döda oss. Eller Sandra iaf. Eftersom han jobbar där får han gratis drinkar som han söp oss under bordet med. Gratis är gott! När vi tröttnat på Cafet övertalade Sandra mej att vi skulle dra till Solidaritet. Jag var inte sugen, och hon skulle lyssnat på mej, 160579-45det sög där. Men Sandra fastnade på en bild, Sandra Burén (HAHA) Och jag vet, jag är lättroad. Efter det drog vi till 7eleven och åt oss mätta och belåtna, eller jag iaf. Och sen på väg till nattbussen gick vi förbi några gapande tjejer som jag ville döda. OCH DET VAR NU MIN MOBIL BLEV SNODD. Jag är en aggressiv QVINNA som vill döda! (Det var mycket dödande den här kvällen)

När jag kom hem bytte jag skor och gick vägen jag gått fram och tillbaka några gånger utan resultat. Sen ringde jag mamma och pappa och grät lite.

 

Sådär, nu har du följt min spännande kväll steg för steg.


1 mars.

Någon jävla fitthorunge snodde min mobil igår.
JAG VILL DÖDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH !

RSS 2.0