26 mars.

Jag slutar om 40 minuter. Äntligen har jag pengar igen. Middag och bio ikväll.
Ny klänning. Fast anställning.

Livet leker.

24 mars.

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag
Hela underbara unika jag, inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

22 mars.


22 mars.

Påsk, glad påsk! Jag har tryckt i mej godis idag men inte vet jag varför. Eller jo för att det finns mycket godis hemma. Men jag är verkligen inte sugen. Jaja!
Ikväll ska vi ha gäster och sen kanske det blir utgång. Jag är otroligt osugen på vin, men jag känner nog anorlunda efter ett glas eller tre.
Sminket är på plats. Körde på fjortisstilen idag, jag trivs! Lite för brun för resten av kroppen men det är finfina grejjer. öh. Men vad ska man göra när man ser ut som en iglo, då får man låtsas!
Jag vill klippa mej och färga håret! Nu tack! Men nehee, jag har inga pengar i spargrisen.

20 mars.

Jag blir galen!! Jag har inga kläder jag vill ha på mej, vill ha nytt nytt nytt! Bra att det är lön snart, dne är välkommen, mycket välkommen!

20 mars.

Idag är en bra dag. Jag är glad. Det snöar inte. Vi kommer ha långhelg! Jag ska till New York (inte idag, men i sommar). Jag fick precis ett påskägg.
Hejdå.

16 mars.


15 mars.

Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv älskade, älskade du.
Älskade, älskade du.

14 mars.

Fick precis ett mail:

Hej du!
Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se.
Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp.
Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.
Ha det så bra!

Vänlig hälsning,
Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
www.svedimf.3w.se


Så nu gör jag det, jag meddelar er.

14 mars.

Åh, igår gick en av mina absoluta favoritfilmer på tv, jag som till och med hade glömt bort den. Inte helt okej från min sida. Jag är totalt kär!

Ge mej dej, tack!
image174

7 mars.

Tre unga kvinnor som jobbar på samma kontor lägger märke till att deras kvinnliga chef har börjat gå hem från jobbet tidigare på eftermiddagarna. De bestämmer sig för att sticka tidigt de också. Eftersom chefen aldrig kommer tillbaka eller ringer till jobbet när hon har gått så kan hon ju inte gärna märka det, tänker de. Så fort chefen har gått för dagen lämnar de tre unga kvinnorna kontoret. Brunetten passar på att ta ett pass på gymmet innan hon ska träffa sin pojkvän över en middag. Den rödhåriga tycker bara att det är skönt att komma hem extra tidigt. Hon fixar lite i trädgården, sedan går hon och lägger sig tidigt. Även blondinen går direkt hem. Men när hon öppnar ytterdörren hör hon konstiga ljud ifrån sovrummet. Hon smyger sig fram mot sovrummet, gläntar försiktigt på dörren och får sig en riktig chock när hon ser sin man i sängen tillsammans med hennes egen chef! Blondinen stänger tyst dörren och smyger ut ur huset. Nästa dag när det är kafferast föreslår den rödhåriga och brunetten att de ska gå hem tidigt igen och frågar om inte blondinen hänger med. - Aldrig i livet! I går var det jäkligt nära att jag blev upptäckt!

6 mars.

Idag fick jag roligaste samtalet på länge, jag dör av skratt!! Eller det gör jag inte, fast jo..typ. Haha!

5 mars.

Jag vill campa. Haha.

2 mars.

Det har varit en bra helg! Bella och Magda åkte till Barcelona för att plugga idag, så i fredags hade de 'avskeds' krök, det var mycket trevligt och det blev ett och annat och sen delade alla upp sej. Jag, Charlotte, Magda och Katta drog til min bror och hans kompisars klubb. Kulkul och mycketmycket alkohol. Vaknade upp lördag och var död. Jag har inte ett endaste litet minne av vad jag gjorde på dagen där (läskigt) men på kvällen så drog jag hem till Carro och kollade melodifestivalen. Dit kom också Johan och Jon. Och det underbaraste utav allt var att vakna upp imorse och inte vara bakis!!! Mycket bra drag av mej att inte dricka lördag. Ojojoj vad jag är stolt över mej själv. Idag var vi och köpte (beställde) nytt golv som kommer på onsdag, kommer bli najsnajs. Sen köpte vi ny matta också, som jag är kär i. Jag ska nog sno med mej den när jag flyttar hemifrån. Efter det drack jag, Karin, Charlotte Sanna och Elvira te hemma hos Challeee, mysigt. Och underbart att träffa älskade Elvis!! <3

Föresten kom jag på att jag och mamma var och storhandlade på lördagsdagen. 

RSS 2.0