28 april.

Fylleslag! Gårdagen kan inte beskrivas med ett bättre ord!
Jag, Fille och Jullan har spenderat dagen på skönhetsmässan. Så nu är vi fullproppade med gratissaker. Och dålig planering har nu gjort att jag är superstressad. Så här snabbt har jag nog aldrig blivit klar innan en partykväll.

Och ikväll smäller det igen. Först middag sen partaj! Grattis Jessica och Lejjne :)

image63

27 april.

Yes, äntligen fredag. På jobbet har vi pratat om kvällens utgång heeela veckan. Nästan lite för mycket. Nu har vi alla väldigt höga förväntningar. Men det blir nog bra.
Filles sista dag på jobbet, skönt för henne :) Det är också det vi ska 'fira' om man kan säga så.

image61
Min bebbe.

22 april.

A subtle kiss that no one sees..

20 april.

Jag var inne på en sida där man kan kolla hur man ser ut som gammal och mycket annat. Testa här!

Såhär blev jag som gammal:
image58
Såhär blev jag som manga och som mörk:
 


Dagens låt: The Killers - Read my mind


19 april.

Hm, vad har jag gjort idag.. Vaknade av att det regnar, blä. Fixade mej och sprang i regnet till jobbet. Kliver in och tror att jag är fräsch som en nyponros och klarat mej galant ifrån regnet tills min chef säger att jag ser sliten ut, tack regnet. Så jag och Karin (aka Katittsi eller Karinni, välj själv ;) fick jobba i våra lejonmanar.
Efter jobbet avnjöt jag och Karin en UNDERBAR (haha) lunch och efter det gick vi runt i stan ett tag. Vi letade efter ett 7eleven så vi kunde köpa våra Cafe Coolers och efter en liten promenad kom vi fram till våran ultimata Cafe Coolers 7eleven. Uhuh. Efter två klunkar var jag spymätt men kämpade med den där länge.
Vi hälsade på Carro i hennes glassiga store. Och som alltid blev affären knökfull när jag kom. (jag låtsas att det är min otroliga utstrålning som gör att alla vill komma in i affären och avnjuta min närhet, men det är ju bara vad jag tror.) Sen åkte vi hem. Hemma möts jag av ett paket och blir lycklig som ett barn. Jag vet redan innan att det är en klocka som man skulle få om man började prenumerera på en tidning. Tidningen ville jag inte ha, men klockan.
När jag öppnar det så ligger en ful klocka och en lapp i paketet. På lappen står det: Vi måste tyvärr meddela att den klocka som du skulle få är slut. Vi ber om ursäkt och skickar dig istället en annan klocka som vi hoppas du får glädje av.
Tack, nu har jag både en ful klocka och en prenumeration jag inte vill ha. Lyllo mej.
Nu sitter jag här och är mobbad. Tror jag ska skaffa mej ett liv. Fast det blir nog när det slutat regna.
Nu laddar jag bara inför helgen. Eller inför söndag rättare sagt, Sandras skiva. Fullt ös, medvetslös!
Efter det ska jag ladda till nästa helg. På torsdag ska jag och Felicia (aka Fille) på något event med VeckoRevyn som jag ännu inte riktigt fattat vad det är, på fredagen ska vi tjejer från jobbet ut och partaja och på lördagen har Jessica och Lejjne 20års kalas. Även den helgen kommer vara fullt ös, medvetslös!
Okej, det är väl egentligen alla helger som innehåller alkohol (det vill säga 99% av alla helger) men ändå.
Fan det har slutat regna nu, alltså måste jag skaffa mej ett liv. Suck.

Dagens låt: Håkan Hellström - Äntligen på väg

9 april.

You write such pretty words
But life's no storybook
Love is an excuse to get hurt
And to hurt

- Conor Oberst


7 april.

Påsklunch med familjen sen ikväll blir det MIKA på Berns, yeah! Jag är taggad!

image57
Dagens låt: Mika - Love Today

1 april.

Veckan som gått:

Måndag: Jobbade från 11.30-20.30. Inte allt för spännande dag.
Tisdag: Jobbade från 11.00-20.30. Inte allt för spännande dag.
Onsdag: Jobbade från 11.00-20.30. Inte allt för spännande dag, men mer spännande är måndag/tisdag. Haha.
Torsdag: Jag fick min älskade telefon efter lite om och men. Kärringen på OnOff vägrade ge mej en ny eftersom försäkringen står på min mamma men det var bara pappa som var med. Jag blev en aggresiv qvinna och brusade upp. Den andra butiken försäkringspappret gällde på vad Siba så vi gick dit. Killen på Siba är min nya favorit eftersom han gav mej en ny telefon utan att ens kolla mitt leg. Thank you honey! Detta gjorde min dag! Jag jobbade till halv tre och sen gick jag och Karin i stan ett tag. På kvällen hade jag och Carro tråkigt så vi åkte in till stan och satte oss på Friday's uteservering och drack lite. Sen gick vi på Make Up Stores klubbkväll där vi drack för mycket champagne. När vi var lagom fulla (okej, lite för fulla för att vara en torsdagskväll) drog vi vidare och hamnar på Helly Hansens klubbkväll (fråga mej inte hur) och där drack vi lite mer vin. Sen var det dags för Debaser. Man kan lugnt säga att vi ägde hela stället. Vi var med andra ord de enda som var där (okej, det var ett par som stog och hånglade i hörnet men de gjorde inte så mycket väsen av sej). Vi gjorde det vi kom dit för (öh, lät fel. Carro pratade med sin vän.) Det var dags för hemgång!
Fredag: Jobbade från 11.00-14.30. När jag slutade kom Sandra till mitt jobb och vi åt oss mätta och belåtna. Det var våra kära praoelevers sista dag så sen bjöds det på glass och kakor. När vi var klara där mötte jag och Sandra upp Christina och vi gick i stan ett tag. När vi letat efter en affär i på tok för lång tid gav vi upp. Christina åkte hem till Helena och jag och Sandra begav oss mot Örnsberg där Sandra skulle fixa en liten detalj på hennes tatuering. När vi skulle åka hem lurar jag omedvetet Sandra på fel tunnelbana. Detta märkte vi när vi åkte förbi Fittja (det var nåt som inte kändes bekant) Vi fick gå av i Alby och sedan sätta oss på rätt tunnelbana. Jag har inget annat att säga än att jag är otroligt stolt över mitt lokalsinne. Haha, lita aldrig på mej när jag ska visa vägen. Nu hade klockan blivit middagstajm så vi mötte upp Jens och sen åt vi.
Lördag: Väckarklockan var ställd på 10.00 och jag gjorde mej redo för en dag på äventyrsbadet Sydpoolen. Sandra och jag var mycket exalterade över dagens aktivitet och gjorde oss redo för en resa mot Södertälje. Med matsäck satte vi oss pimage54å tåget och efter en lång (tycker vi) resa var vi framme. Vi bytte om och gick in i badhuset. Till vår stora besvikelse var det inte alls som vi kom ihåg det. Det som tidigare känts som ett badparadis var nu en basäng med två rutschkanor. Vi var uttråkade efter en kvart. Men då kom vågmaskinen igång och vi märkte genast att en kille (som vi sedan fick reda på heter Alexander och är 15 år) tittade oavbrutet på oss. Nu började det vi är bäst på, driva. Vi började titta tillbaka och efter ett tag vinkade vi. Nu var han konstant tre meter ifrån oss var vi än var och detta utvecklades till en tjuv och polis lek (i två timmar). Problemet var bara att han inte fattade att vi drivit så han blev nu mycket obehaglig. Jag och Sandra sprang för livet medans han följde efter. Efter två timmar kändes det som vi gjort vårt och vi drog hem. Jag fixade mej lite snabbt sen kom Sandra och Nattis hem till mej och vi började dricka lite vin. Vi skulle på Jens kompis inflyttningsfest men det blev så sent så vi drog in till stan istället.
Söndag: Nu sitter jag här framför datorn och gör inget vettigt alls. Jag har precis ätit nudlar och snart ska jag klä på mej och sen ska jag möta Sandra, Victor och Erik.

Dagens låt: Plain White T's - Hey There Delilah
Peace out!


RSS 2.0