23 februari.

Hej Charlotte! Det här inlägget är till dej! :)
Nu är jag totalstressad. Dålig planering utav mej, jag har precis duschat och ska möta upp Karin om typ en halvtimme för att sen dra hem till Steffi och hennes födelsedagsfirande. Därför borde jag inte sitta framför datorn nu. Jag sov fram tills nu och är sjukt bakis. Igår var jag på hemmafest och det blev så att vi sov där några stycken. Bra idé igår, sämst idé imorse. Fick iaf skjuss hem så det är ändå lugnt. På jobbet är jag inte lika efterbliven längre utan börjar förstå sakta men säkert. Och det är nog därför jag är så dålig på att uppdatera, nu gör jag ju faktiskt saker på dagarna haha. Jobbtiderna is killing me, men det blir ju bra pengar så det är ändå skönt. Mindre skönt att gå upp 06.15 varje dag. Vi måste ses snart! När kommer du hem nästa gång?
Puss och kram

19 februari.

Andra dagen på jobbet. Det är så mycket ny information att jag är helt snurrig. Jag fattar ingenting och det känns som att det här kommer bli en katastrof. Jag trivs jättebra men längtar verkligen tills jag får lite ordning på grejerna. Det är kaos i min hjärna.image173 Jag har ätit mej proppmätt på godis och snart ska jag till Jessica och dricka vin. Myspys.











:)

18 februari.


18 februari.

girl, i can tell you've been crying
and you needing somebody to talk to
girl, i can tell he's been lying
and pretending that he's faithful and he loves you
girl, you don't have to be hiding
don't you be ashamed to say he hurt you
i'm your girl, you're my girl, we're your girls
don't you to know that we love you?

18 februari.

Helgen var mycket bra, orkar inte skriva men kul var det. Mycket alkohol, lite sömn. Idag var det första dagen på nya jobbet, känns bra, förutom att utbildning tar på krafterna, sista timmen höll jag vekligen på att somna, så mycket information på samma gång så man blev helt förvirrad. (orka att jag delade upp en mening med 4 kommatecken)


Sjukt söt!
image172

15 februari.

Nu sitter jag och dricker vin och lyssnar på musik. Ska dra snart..typ nu. Öh. Hejdå!


15 februari.

image171Jag har precis varit på systemet för andra gången idag.




Ompa
ompa
fallerallera!






Jag är faktiskt taggad!

15 februari.

Fredag idag, skönt! Iofs så är det första dagen jag jobbar på hela veckan så det känns lite som måndag. Ska jobba ända till halv 6 också men sen är det heeelg. :)
Är nog sista dagen för mej på banken nu, lite sorgligt..jag trivs här! Sophie gick hem för en liten stund sen så nu sitter jag här själv. Idag är det champange på både banken och mäklarfirman så jag ska nog ta några glas så tiden går snabbare, haha! Jaja, nu ska jag göra lite nytta.
Ikväll blir det party!!

14 februari. <3

Alla hjärtans dag. Alla hjärtans dag. Alla hjärtans dag.
Vädret har iaf varit bra, lite blåsigt men ändå solsken. Brabra. Jag var och skrev kontrakt idag också, skönt! Så nu blir det workwork på måndag. Det ska faktiskt bli kul. Jag är så mätt så jag håller på och spy. Fika, lunch, lunch igen, godis sen fika. Jag är proppmätt. Men ser ändå fram emot middagen ikväll! Yeeey!
Föresten så gjorde jag megafynden på Monki idag, de säljer ut alla sina reaplagg för 20kr, okej det var jävligt utplockat men ändå, det kostade ju bara 20kr!!

image170

13 februari.

Imorse var jag på intervju. Det gick bra men jag börjar tveka på om jag vill jobba där, de sa att jag är välkommen på en intervju till men de sa också att den som är yngst efter mej är 40. Det känns ju sådär. Och jag får inte reda på om jag får det här jobbet föräns nästa vecka. Så jag funderar på att ta det andra jobbet som jag redan fått. Då börjar jag redan på måndag och jobbar med folk mer i min egen ålder. Lönen är inte lika bra men det skiljer typ 5 kr eller nåt. Jaja, får se hur det går. Det ringde en annan idag som frågade om jag vill komma på intervju imorrn, men får se om jag ens orkar gå. Nu har jag ju fått det där andra och det verkar faktiskt kul.
Nu håller jag på och städar mitt rum. Jag fick en soffa igår av mammas kompis. Hon hade köpt ny men den här var också ganska ny så och hon tyckte det var onödgit att slänga så hon frågade om jag ville ha den. Mitt rum är totalt kaos, allt stå huller om buller.

12 februari.

Jag och Karin var på bio idag, vi var sådär lagom mogna och gick  kl.15.40.
Nu gillar jag den här sången:
 

12 februari.

image169Jag har mjölksyra i mina armar som inte är utav denna världen. Borde kanske gå till gymmet lite oftare. Jag skulle iaf lämna in Tindra på klippning imorse. Hon är sjukt rädd för att åka tunnelbana så jag visste att det inte skulle bli helt lätt, men det här var ju absurt. Hon vägrade gå en meter utanför gården där vi bor, så jag fick bära henne. Första biten till tunnelbanan var väl okej men efter ett tag orkade inte min armar så mycket mer. På tunnelbanan gick det okej, hon satt mellan mina ben och skakade lite. Men jag fick iaf vila armarna. När vi gick av tunnelbanan tog det stopp för henne igen. Hon vägrade gå och hoppade upp och ner så jag fick bära henne igen. Folk som gick förbi sa: Oj, vilken tokig liten hund. Jo tack, jag vet!!!! blev mitt svar och jag fick kämpa vidare. När vi till slut kom fram så släppte jag ner Tindra och ser då att hon blodat ner min tröja. Ah, jag blev förskräckt men det visade sej att hon bara blödde lite på tassen vilket var vanligt sa hundtjejen. Men jag som är sjukt mentalt instabil när det gäller Tindra höll ju på att börja gråta. Jaja, det gick bra. Det som gick mindre bra var när jag skulle gå hem och hade blod på tröjan precis mellan benen. Det såg ut som mens. MensHanna. So fresh, so clean!

11 februari.


11 februari.

Tänkte skriva att jag sov som prinsessan på ärten idag men sen kom jag på att hon sov ju dåligt. Det gjorde inte jag! Jag har fan inte sovit såhär bra på år och dar. Veckan börjar bra!
Nu ska jag snart på intervju.

10 februari.

Haha, en bild säger mer än tusen ord. Gårdagens tillstånd:
image168

10 februari.

Har precis kollar på I en annan del av Köping. Det måste ju vara ett av de bästa programmen som går på tv. Tobbe är ju helt underbar med sina negativa kommentarer. Helt rätt!
När jag ändå är inne på tv-program så måste jag ju yttra mej om dansarna i Singing Bee, VAD FAN GICK SNETT? Det är ju ett skämt, jag undrar om de verkligen är helt seriösa.
Och så till melodifestivalen (eller vad man ska kalla det?) igår, en stor besvikelse. För det första, har E-type tappat bort sina läderpanties eller varför hade han inte dem på sej? Det är ju hans grej. Och för det andra är det ju pinsamt att jag tycket Amy Diamonds låt var den bästa. Efter vi kollat på det drog vi till ett ställa jag inte varit på tidigare, och jag hade jättekul faktiskt. Mycket brabra. Det var kul att träffa Charlotte igen också<3
Idag har jag inte gjort något alls, jag mår som jag förtjänar!

8 februari.


8 februari.

Då har man utfört dagen motion då, när jag skulle på intervjun så var hissen trasig så jag var tvungen att ta trapporna. Jag var redan varm eftersom jag var lite sen och småsprang dit, att sen behöva springa upp för trappor bakis säger sej självt, jag var mycket, mycket varm! Det första receptionisten säger till mej när jag kommit upp är: Hej, då ska jag bara ta ett kort på de! Öh, okej svarade jag och tänkte: Ni kan kalla mej svett-Hanna. Hm.
Nog om det, intervjun gick jättebra och jag gick vidare till nästa intervju, den skulle vara på måndag eller tisdag. Hoppas jag får det här jobbet!

8 februari.

Jag vet inte hur jag ska klara mej nu när jag kanske inte kommer ha frukost på mitt blivande jobb. Som idag tex. jag kunde verkligen inte få i mej mer än en halv banan innan jag gick hemmifrån. Men efter någon timme på jobbet fanns matsuget där och då var det bara att bestiga frukostberget. Sen att skölja ner maten med en cola är ju inte helt fel det heller.
 

image167

8 februari.

Ojojoj, borde kanske tagit det lite lugnt med alkoholen igår. Idag är jag totalt efterbliven. Och så ska jag på intervju också. Känns sådär va. Hade planerat att duscha imorse för att inte stinka alkohol men den idén la jag ner ganska snabbt. Så nu sitter jag här, oduschad och med gårdagens smink. Lyckades iaf ta mej upp till jobbet i tid, duktigt av mej. Hur intervjun kommer gå är en annan historia. Nu är det cola som gäller!

7 februari.

Jobbminglet var trevligt. Var god mat och blev ett glas eller åtta. Tyvärr så ville de andra gå hem efter typ 2-3 timmar. Alkoholen flödade och jag och vissa andra hade inte alls hemgång i tankarna. Men vad ska man göra, de var tvungna att larma NK och eftersom vi ligger i samma hur så var vi tvugna att gå. Nu har jag lurat med Jon på nya äventyr! Yeeey!

7 februari.

Fan, idag är en sån där dag som jag är lite nedstämd, alla har väl sånna dagar ibland (!?) och idag är det min tur. Jag har ångest över hur taskig jag kan vara ibland. Hur negativ och jobbig jag kan vara. Och jag är ledsen över att jag ibland inte är schysst mot min familj. 
Och föresten så har jag bestämmt mej för att skaffa ett fadderbarn. Och det är inget jag bara säger idag för jag känner mej rutten, jag ska göra det. Nästa månad.


7 februari.

Sophie är fortfarande sjuk så jag jobbar idag också. Jag var sjuktligt trött imorse. Men jobba är bra. Idag är det också mingel här. Haha, ska faktiskt bli ganska kul. Halv 6 tror jag det är. Då blir det skumpa och mat. Ja tack!
Nu ska jag äta kakor.

6 februari.


6 februari.

image165Jag tror de försöker lyxa till det i porten till mitt hus. De har lagt ut en röd matta. Kan väl iofs höja stämningen lite om det inte vore så att mattan är ca 2 decimeter längre än själva golvytan. Den är alltså uppvikt mot väggen. Hur oglassigt får det bli?

6 februari.

Oj. Antingen ringer ingen eller så ringer alla. På en gång. Jag var som sagt på en intervju efter jobbet idag, det verkade bra, riktigt bra faktiskt. Jag 'klarade' första intervjun men för att bli anställd måste jag klara en till. Nackdelen är att jobbet ligger vid Globen, iofs är ju inte det så jättelångt borta. Jag kollade på sl.se och det skulle ta typ 20 min.  På vägen hem från intervjun ringde en annan som jag ska på intervju hos på fredag. Det lät också bra, och där tjänar jag ännu bättre. Oh nyss när jag var ute med Tindra så ringde det två stycken och frågade om jag ville komma på intervju men jag sa att jag skulle återkomma om det blev aktuellt för nu orkar jag inte gå på någon mer intervju föräns jag vet hur det blir med dehär jobben.
Jaja, nu ska jag ner och möta Anders. Tjiiing!

5 februari.

Det blir jobb imorrn på Calyon, och kanske några dagar till. Känns bra, jag måste ha pengar. Sökte lite andra jobb också så får se om de hör av sej. Hoppas. Det löste sej med intervjun också, ska dit när jag slutat jobba.
Idag var jag i stan med Carro. Kul och gå runt när båda har totalt no cashflow. Jag snodde Carros idé och köpte ett par neonrosa lackpumps. Modellen tycker jag är sådär men färgen är skitsnygg! Men kanske inte precis det som jag var i störst behov av just nu. Får se om jag lämnar tillbaka dem eller inte. Jag vill inte men känns som att det kanske är bäst. I alla fall för min ekonomi.



 

Färgen på bilden gör inte riktigt rättvisa för hur den ser ut i verkligheten. Färgen är mer lik den i rutan brevid.
image164

5 februari.

Nu ringde precis min chef och frågade om jag har möjlighet att hoppa in på Calyon imorrn. Sophie hade tydigen gått hem idag för hon mådde dåligt och skulle eventuellt vara borta imorgon också. Hoppas (sorry Sophie, haha) men jag saknar min bank litegrann :) Egentligen har jag intervju då men får försöka skjuta upp den i så fall.
Carro ditt sego, bli klar snart! :)

5 februari.

Förbannade jävla skit skrivare!!!

5 februari.

image163
God morgon! Jag vaknade av att Max sjöng förjävlans högt. Sen kunde jag inte somna om riktigt. Idag ska jag vara med Carro tror jag, om allt går enligt planerna. Men nu ska jag ringa till pappa och säga att han ska köpa semlor, annars har jag en känsla av att han kommer glömma det!

4 februari.


4 februari.

image162Jag har inte borstat mitt hår sen i fredags. Jag har typ dreads. På riktigt. Och inte fan orkar jag göra något åt saken. Jag har fortfarande sjukt jävla ont i ryggen och åt det orkar jag inte heller göra något. Tar. Det. Sen. Imorgon. Öh.
Jag hatar DC++, jag älskar Limewire. Mycket bättre. Tyvärr har jag ju gjort något så det inte funkar så jag får dras med bajs DC.
Jag längtar tills ungefär en timme när 'American idol' börjar. Och imorrn ska jag försöka bli lite seriös igen. Kom ihåg att jag skrev försöka. Nu ska jag sy in två par jeans. Hejdåå!

4 februari.

image161
Kakor är gott. Jag är sugen på Brago. Brago Choklad. Eller så vill jag ha guacamole med nachos.

 

4 februari.

Saker du önskar att du inte visste:

1)
Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

4 februari.


4 februari.

Så var man arbetsfri (arbetslös?) igen. Fast det ringde faktiskt precis en tjej från BGC som tydligen är en bankorganisation som arbetar med betalningsförmedling. Jag ska på intervju där på onsdag. Vi får se hur det går.
Annars har jag bara varit med min lilla dammtuss idag. Vi var på långpromenad och sen tvätta vi lite mattor och dammsög till mina skivor som kom idag. Eller hon var väl mest rädd för dammsugarn men ändå så pass nyfiken att hon måste vara i närheten hela tiden. Om jag kanske ska ta och vika lite kläder nu. Ja, det blir nog så. Tjing!

3 februari.

Och för alla er som inte kunnat tänka på annat sen förra inlägget:
Jag vann bowlingen..såklart!

3 februari.

Det skönaste som finns måste ju vara att vakna upp en söndag och inte vara bakis! Karin var på middag hos hennes kompis igår och så hade de suttit och kollat på gamla bilder. Helt plötsligt hade jag och Sandra kommit upp på två bilder från nyår för typ tre år sedan. Världen är liten
   Haha, riktiga små skitungar :)

Nu ska jag snart duscha och äta och sen blir dte bowling!!


2 februari.

Sandra lyckades inte med sin mutning igår utan jag gjorde en 'romantisk' middag till hos båda hemma hos mej istället. Jag försökte mej på att göra drinkar med chokladsås som på bilden nedan. Blev väl inte riktigt lika vackert, haha! När vi hade ätit klart kom Alex och några kompisar till honom. Vi drack och lekte dricklekar. Min och Sandras var väl inte riktigt en hit, det blev lite rörigt och alla gjorde fel. Efter det gjorde vi stan osäker.
Idag har jag mått mindre bra. Vaknade av att mamma kom in och frågade om jag ville följa med och hämta ett elektroniskt trummset som min lillebror fått. Det gjorde jag. På vägen kilade jag in en snabbis och sa hej till Carro på hennes nya jobb. Och på vägen till mormor och morfar hittade jag mina drömsneakers som jag måste ha!! Det var halva priset på dem också så de kostade bara 750:- Jag ska ha dem! Tråkigt bara att jag kommer vara nästintill pank ifall jag köper dem och då kommer jag sno pengar från mitt sparkonto vilket jag inte borde göra. Bajs.
Nu ska jag snart på middag.

1 februari.

image157Klockan är bara 6 och jag är redan klar inför kvällen. Är faktiskt laddad för party!
Spontanutgångar brukar alltid vara roligast. Är iofs inte så jättenöjd med min outfit men vaffan, efter några glas kommer all tvivel försvinna! Snart ska jag äta och Sandra försöker övertala mej att komma till henne innan förkröket. Hon mutar med Baileys!

1 februari.

Så bra, Bra, BRA!!

1 februari.

Yeey, jag fick som jag ville. Sandra startade sin blogg igen! :)
image156

1 februari.

Jag har blivit en riktigt bloggböna. Jag vet inte hur många bloggar jag följer just nu men det blir ju så när man sitter framför en dator hela dagarna och det inte finns så mycket annat att göra. Mina favoriter just nu är Magnus Uggla, Ken Ring och Petters. Snart kommer Sophie som ska ta över efter mej. Då kommer det finnas ännu mindre att göra när vi är tre stycken. Skönt kan tyckas men ändå långtråkigt. Jag har precis varit och ätit frukost och nu sitter jag här och har ont i tuttarna. Det känns som växtvärk, men nu får det fan vara nog enligt mej så jag hoppas att det är förminskningsvärk. Kan man ens ha växtvärk i tuttarna? Tror inte det.

1 februari.

Jag har så gott som aldrig svårigheter att sova. Går jag och lägger mej så somnar jag inom en kvart. Förutom kanske en kväll på året. Igår var det den kvällen. Jag vred och vände på mej i över en timme. Stackars alla som har sömnsvårigheter!

Idag är det sista dagen på jobbet vilket är lite trist. Eller jag kommer ju jobba där lite då och då men ändå. Jaja, nu måste jag duscha!

RSS 2.0