31 januari.

Så söt låt. Ken blev för övrigt pappa för tredje(?) gången för några dagar sen.

31 januari.

image155Efter jobbet idag mötte jag upp Karin och vi åt lunch tillsammans. Sen kom Sandra och gjorde oss sällskap. Vi gick runt och kollade lite och jag en tröja och två linnen från H&Ms 'Fashion against AIDS' kampanj. Vet inte riktigt om jag ska behålla alla. Orkade inte prova dem i affärn så vi får se hur de sitter. De bjussa på kondomer också. Schyrrans. Det fick bli dagens goda gärning. 25% av intäkterna går till YouthAIDS.
Karin köpte en vågtång (eller vad det heter!?) Nu kom jag precis hem efter att ha ätit med Sandra på Russin! MUMS! Jens kom och gjorde oss sällskap och det blev en hektiskt diskussion om studielån och rakade huvuden.

(Jag uppmanar Sandra att starta sin blogg igen!)

31 januari.

Jag har egentligen alltid gillat Petter, men nu på senaste tycker jag bara mer och mer om honom.
Han är så bra och söt och här är hans blogg.

image154

31 januari.

Nu är jag så trött på mej själv! Igår bet jag mej i kinden och efter det har jag bitit mej 3 jävla gånger till, på andra ställen!! Jag blir galen.

30 januari.

Idag kom min loverboy till sitt nya hem. Han är mycket välkommen, även om jag ännu inte släppt min lilla prinsessa. Tror jag kommer använda dem båda två.
Duktig som jag är så var jag på banken och öppnade ett sparkonto. Känns väldigt moget. Sen var jag köpte lite fler grejer till min köplista (som snart är klart nu).
Efter det var jag på Afropower. Riktigt kul var det. Och med tanke på att jag var den enda som aldrig varit där tidigare så tycker jag att jag gjorde hyffsat bra ifrån mej i alla fall.
Nu ska jag gå, hej då! (mycket billigt rim)

30 januari.

Idag efter jobbet hade jag tänkt att vara seriös och gå till banken och fixa ett sparkonto. Mitt 'vanliga' konto har jag på Nordea och då känns det ju smart om jag även öppnar sparkontot där. Men om jag känner mej själv rätt så känns det som att det är för lättåtkommligt då. Så för att göra det så omständigt som möjligt för mej själv så tänkte jag öppna mitt sparkonto på Swedbank och inte ha tillgång till internetbank på det kontot. Annars har jag en känsla av att om jag tycker jag behöver något som jag inte har pengar till så kommer jag överföra direkt. Och då blir det inget sparkonto!image152
image151     

30 januari.

image150Jag försov mej imorse. Eller egentligen inte, det var ett medvetet val. Jag gick upp 5 minuter innan jag behövde åka hemifrån, drog på lite mascara och åkte till jobbet. När jag väl kom till jobbet gick jag till den ljuvliga frukostbuffén. Det borde finnas på alla jobb. Nu ska jag sluta att äta frukost hemma på mornarna. Eller sluta och sluta, i två dagar till iaf. Sen vet jag ju inte om det kommer finnas på mitt nya jobb.
Idag ringde jag till posten ännu en gång och frågade om mitt paket kommit eftersom jag fått ett mail om det. Men nu säger de att paketet inte ens har lämnat avsändaren. Jag blir galen. Varför tar alla de paketen som man mest vill ha alltid längst tid? Det var samma sak förra gången jag beställde en ny telefon. Den blev försenat i två jävla veckor. Inte helt okej!

29 januari.

Yeey, ikväll är det Gynning och Gossip Girl. Min kväll är gjord!

29 januari.

Oj. Det var verkligen mer än vad jag ville veta. Fan också.

29 januari.


Jag

29 januari.

Världens finaste Charlotte!(Det här inlägget är till Charlotte)

Idag har jag jobbar som vanligt. Sophie som ska ta platsen efter mej var där idag och kollade hur det gick till. Efter jobbet gick vi och kollade skor. Hon skulle sen åka till sitt massörjobb och jag träffade Anders.
När jag kollade min mail så stog det att posten mottagit ett paket (min telefon) och jag blev mycket förväntansfull. Helt i onödan. De jävlarna lurade mej och telefonen hade inte alls kommit. När vi precis varit nere och frågat tvingade jag sen Max ringa och dubbelkolla (jag är en jobbig kund) men den hade fortfarande inte kommit. Blä.
Tror jag ska sörja ett tag nu. Anders gick precis för han är sjuk och frågan är om jag ska vara sjukt jävla duktig och gå och träna. Hm, nja..eller jag borde..okejråå! Kanske tar med en av mina böcker som kom idag och sätter mej på träningscykeln och läser, bättre än inget iaf!

28 januari.


28 januari.

Ni kan inte ana hur synd det är om mej nu! En kille kom och råkade ha ut laddningssladden till vår bärbara dator där vi skriver ut besöksnamnlappar. Jag försökte vara lite snäll och sa: äh, jag fixar det där! Smidig som jag försöker vara skulle jag stajla lite och gör då självklart nåt helgalet som gör att hela jävla byrån som datorn står på mosar min hand! Jag klämde mej, inte bara ett finger utan två! Fingrarna är lika tjocka som Dennis hotdogs. Det dunkar som bara den och känns som att naglarna snart kommer ramla av. Jag vill gråta!!!


28 januari.

image147Det finns absolut ingenting att göra på jobbet idag. Det är inga bankmän som ska ha möte och inga från mäklarfirman som ska ha konferenser. Ingen ringer och ingen får paket. Alla jobbar och Sara är så uttråkad att hon springer runt och gör saker man aldrig annars gör. Jag är också uttråkad och har därför i 4 timmar oavbrutet suttit och läst Magnus Ugglas blogg. Mycket bra! Jag tror att han ska hamna på min favvolista. Och nu när jag blivit lite besatt av honom så kom jag och tänka på att jag faktiskt har en autograf av honom som jag fick när jag var liten. Den måste jag leta upp!


Förutom det så har jag stått i videokonferensrummet och filmat mej själv ett tag. Bjöd in Sara också men hon var inte lika road. Det var mycket underhållande enligt mej. Jag trivdes som fisken i vattnet. Så nu måste jag fixa ett jobb där jag är tvungen att han videokonferenser med jämna mellanrum.

28 januari.

image145
Vindruvor är helt klart en av de godaste frukterna jag vet. Kanske rent ut av den godaste. I alla fall de gröna kärnfria. Helst kalla.
Ananas och granatäpple kommer inte långt därefter. Nu vet ni det.

28 januari.

Nu har jag hittat Sandras soulmate. Om inte så har de i alla fall en sak gemensamt:

Magnus Uggla skriver:
'Jag är sjukligt rädd för ormar. Nu när jag var i Thailand ramlade det faktiskt ner en grön trädorm en meter ifrån min solstol. En modig glassförsäljare kom till undsättning och förde tillbaka ormen till trädet men den här incidenten höll på att förstöra hela min semester. Jag hade ormfrossa och såg ormar precis överallt. Nu har jag börjat drömma om ormar. Jag vaknar till med ett ryck, studsar upp och tror att det ligger ormar i sängen. Det är fasansfullt....'

image143

27 januari.

Söndag. Tråkigaste dagen på veckan typ. Staden är grå. Jag tvingade med Anders på promenad, mitt nya liv har ju börjat. Imorrn ska jag jobba till halv 6 också. Mycket segt!
Idag beställde jag också en ny telefon, tror den kommer på onsdag! :) Jag är lite ledsen över att jag tagit steget att bryta upp med min närmsta vän, hon är med mej överallt! Och har ställt upp för mej hela tiden, även fast jag tappade henne i toan. Oschysst av mej. Vi har några få dagar kvar och vi får göra det bästa av den tiden.

    Hej då älskling!
image142

27 januari.

image141

27 januari.

Öh hej. Hej. hrj. Kom hem nu?svar ja. Kaltl ute? Svar öhg jätte ja. Trött i fötterna? Svar typ ja ja. Höga skor? Svar ja. Jätte höga skor= jätte ont. Hanna = jätte ont. Frysa ute. JSA. Tvötta bort smink? Öh, nej. Vara snygg ändå? Ja tack aj. Få massage? ja tack. Men nehe, inge ville ge. Skit också. Spö ska ni ha. Ge presenter till Hanna? Ja tack. Presenter = Glad Hanna. Glad Hanna = Snäll Hanna. Snäll Hanna = Den vän du alltd önskat du hade. Öh okej. ojojojojoj, läs saga för mej!!!11!!

Imorrn. Leka med Andesr. Imorrn = tvinga anders hämta byra med jessica,. imorrn vakna, åh nej. imorn kanske köpaö. ja tak tack tack.. ihhh.. oh!! Hejj! Sova? ja tack mycket myckte takc!!!

26 januari.

image140Jag har blivit mentalt störd utav takter. Takter i musik. När jag springer på löpbandet och lyssnar på musik så måste jag springa i samma takt som musiken. Detta gör att jag måste ändra hastighet på löpbandet efter varje låt som börjar.
Det är faktiskt jobbigt. Tyck synd om mej.

26 januari.

Igår var jag totalt utmattad efter att ha jobbat hela veckan. Somnade typ vid 23-23.30 och vaknade för inte så länge sen. Jag sov alltså typ i 12 timmar. hm.
Tänkte gå ner till gymmet lite senare. Har fortfarande ont i ryggen. Tror det är mina boobies som jävlas med ryggen. Taskigt enligt mej. Så jag tänkte träna lite rygg. Förhoppningsvis hjälper det. Jag ville egentligen gå på aerobicsen men den har redan varit. Jaja. Frukost!!

25 januari.

image139Eftersom det är löning idag så var jag självklart tvungen att klicka hem lite grejjer. Jag släppte loss totalt på CDON på både skivor och böcker. I och med att det där med min lön löste sig så känns det helt okej! Idag fick jag också hem min almanacka jag beställde förut. Mycket, mycket fin!
Obehagligt att jag och Sandra (eller mest jag) kom på att en kille från mitt jobb var med på 'snoppkvällen'. Jag tyckte väl jag kände igen honom! Nu kommer jag skämmas lite på måndag. Om vi inte råkar träffa honom imorgon vilket inte är helt omöjligt. Sen löpte jag också massa nytt smink idag, det var på tiden. Jag måste rusta upp mitt lager.
Det som är mest tragiskt är att jag även gick och kollade på saker till min lägenhet. Den lägenheten som inte finns det vill säga. Eller finns gör den nog, bara att jag inte har en aning om var, när, hur jag flyttar dit, haha!
MAAAAAT!

25 januari.

Sara joggar, hurtig som hon är. Jag är inte hurtig, jag joggar inte. Jag löser sudoku, och fan va jag är bra. Ojojoj.
Snart ska jag göra lite fika åt the Big boss! Och om drygt en halvtimme slutar jag. HEEELG!!

25 januari.

Jag härmar Charlotte och lägger in den här finfina låten!

24 januari.

Vilka jävla dumhuven! Hur fan kan människor göra såhär? De borde inte få leva. Jag gråter!



Pledge to go fur-free at PETA.org

24 januari.

Nu har jag lite dåligt samvete över att jag snackade skit om mitt gym tidigare. Pallrade mej ner nu och man blir ju så glad varje gång. De är så gulliga och det är så mysigt och personligt där. Det som suger är ju de ruttna tiderna som sagt. Men ändå, me like!
Nu ska jag springa ner till posten och hämta mina 'Hårkontroll' som redan kommit. Det gick himmlans snabbt. Mycket bra. Sen blir det spakväll!

24 januari.

Jag har förjävulskt ont i ryggen. Jag har växlat pengar. Jag har köpt lite presenter till min lillebror. Jag är sjukt jävla snäll. Han fyller inte år. Jag har tagit en långpromenix med Tindra. Jag ska träna. Jag ska inte sola. Jag ska göra ansiktsmask. Jag ska inte hämta mina skor och min väska. Jag ska göra en hårinpackning.
Jag är cool.

(anteckna gärna)

24 januari.


24 januari.

Ny dag, nya tag! Haha..
Sitter här på jobbet och läser lite på aftonbladets hemsida. Jag tycker de har sjukt jobbigt upplägg.

Min att göra lista för dagen:image138
-Växla pengar
-Hämta 
min väska och 3 par skor som varit på omklackning.
-Träna
-Sola (tror ej jag kommer göra detta)
-Göra hårinpackning
-Göra ansiktsmask


23 januari.

Jag har ont i ryggen och vill att Karin ska massera mej!
Jag är trött men kan inte sova. Hej då. Eller nej, en godnattsång först!

23 januari.

image137Ne, blir nog inge gym för mej idag. Tar det imorn istället. Idag har jag fortsatt att försöka beta av min 'måste' köpa lista. Endel är kvar men nu har jag iaf fixat lite. Resten väntar jag tills jag får lön med. Typ..på fredag blir det. Yeey. Iofs kommer jag inte köpa allt då för då kommer jag vara ganska så fattig resten av månaden. Eller det kommer jag ju ändå vara om inte det där med min lön rättar till sej. Hm.
Idag beställde jag även hem 'Hårkontroll' som ska ge hår och naglar bästa möjliga näring i form av vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen. Vi får se om det funkar!

23 januari.

image136
Jag, Gustav och Max på stranden i Goa.

23 januari.

Nu kom jag precis tillbaka från gymmet. 'Åh, så diktig' tänker ni (förhoppningsvis) Men icke sa nicke. Mitt gym har bytt ägare och sen dess har jag inte varit där. Så nu när jag hade tagit mej riktigt hårt i kragen och äntigen gått dit så ser jag när jag kommer fram att gymmet är stängt. Ja, nu har den nye ägaren tydligen bestämt egna öppettider:
Måndag: 11.00-13.30, 17.00-21.00
Tisdag: 07.20-09.00, 11.30-13.30, 17.00-21.00
Onsdag: 11.30-13.30, 17.00-21.00
Torsdag: 07.00-21.00
Fredag: 11.30-13.30, 16.00-19.00
Lördag: 10.00-14.00
Söndag: 10.00-18.00

Vad är det här för jävla skit !? Så nu ska man alltså behöva planera hela dagen efter hur gymmet är öppet. Och när jag tog i handtaget (eftersom jag trodde det var öppet) så kom sen en man och öppnade och sa att det var stängt. Då frågade jag om jag kunde få en broschyr med alla öppettider. Men NEHE, det hade dom ju inte heller såklart! Jag fick gå in på hemsidan.

Vilket jävla skämt!

23 januari.

Vid den här tiden är det sjukt lugnt på kontoret eftersom alla är på lunch, Själv ska jag ta lunch om några minuter, väntar bara på att Sara ska komma tillbaka.
Men idag ska jag börja mitt nya och nyttiga liv så vet inte riktigt hut kul lunchen blir. Sen hade jag också tänkt att träna efter jobbet. Ellerjag kanske säger för mycket. Pinsamt om jag inte gör det nu.
Föresten så är jag svartsjuk på alla som börjat plugga och får träffa massa nya mässiskor och har party party party för hela slanten.

23 januari.

Jaha, jag lyssnar på radio och nu får man tydligen inte säga snopp till vuxna. Fan, jag som har sånna problem me de grova orden!

image134

23 januari.

God Morgon!

22 januari.

Gynning svek inte den här veckan heller. Roligt program och fan vad hon är snygg!! Helt klart en av Sveriges snyggaste! Fast måste säga att 'Rad Girls' var de töntigaste tjejerna jag sett på länge.
Och sen undrar jag vilka ungodomar det är dom snackar om som tänker 'jaja, om man får HIV så är det bara att ta några piller så är det bra sen'? Ingen jag träffat iaf.

Idag började jag beta av några saker från min 'måste' ha lista.
Den är uppe i över 6000:- nu. Inte helt okej.
Speciellt inte eftersom det självklart blev fel på min sista lön från mitt förra jobb som skulle komma nu den här månaden. Jag fick inte min slutlön eller semesterersättning, utan fick bara lönen för den sista veckan jag jobbade. Jag ringde chefen och hon ska fixa det men frågan är om jag får de resterande pengarna nästa månad då? Det hoppas jag verkligen inte!
Dagen har spenderats förs en ultrasnabbis med Jessica och sen var jag med Anders. Jag försökte få honom att fixa mitt nedladdningsprogram, Anders tyckte jag var för hispig och till slut gav vi upp.
Föresten är det jättesynd om mej för jag har fortfarande ont i tungan efter att jag brände den idag. Dumma, dumma kaffe!


22 januari.


22 januari.

Yeey, ikväll är det bästa, Bästa, BÄSTA Gynning på tv!!
image132

22 januari.




Bättre än såhär har jag inte sovit  på länge, därför var det extra jobbigt att gå upp. Jag klädde på mej och skulle sen gå till jobbet. Och vad är det första jag möts av ? Jo snö, SNÖ? Jag hade ju kjol.
Nu sitter jag iaf här och har bränt mej på mitt chokladkaffe. Skit också!

21 januari.

Kul att alla är seriösa och börjar plugga idag, eller i veckan i alla fall. Själv har tanken inte ens slagit mej. Eller slagit kanske den har gjort, men jag ducka så jag blev inte träffad (oj, vad rolig jag är) Jag väntar nog ett år eller två!

21 januari.

Vad är grejen med att jobba 9-14 och ändå ha lunch? Jag vill mycket heldre gå en halvtimme tidigare och äta i lugn och ro, man hinner ändå inte gå någonstan på en halvtimme. Och än så länge känner jag mej inte riktigt bekväm att hänga i personalrummet. Tur att jag jobbar mitt inne i city iaf så jag kan kolla lite i affärer. På lunchen idag gick jag och kika runt och hamnade hos Amanda, köpte en tröja av henne. Grå, jag gillar grått.. och svart.. och brunt. Känns som att min stil har blivit ganska färglös, jag får skylla på vädret.
Efter jobbet mötte jag upp Sandra och vi gick och åt (ni ser, mycket bättre att äta efter jobbet!) sen mötte vi upp Carro också, eller kanske mest var Carro som mötte upp oss, hon kom när vi gluffsade i oss. Sen åkte Sandra hem och jag och Carro kolla runt lite, bland annat på hennes blivande(?) jobb.
Nu sitter jag här och är lite sur för att jag inte hittar några nya avsnitt av mina serier jag följer som besatt. Om det fortsätter såhär får det bli Grey's Anatomy boxen ikväll!

- Grey's Anatomy - Gossip Girl - One Tree Hill - The Hills - Laguna Beach -
 -Private Practice - Newport Harbor - Everwood - Entorage - Lost -
(oj, vad många det blev.. Inte konstigt att jag inte har något liv)

image130

21 januari.

Kan vara världens finaste låt!
 

21 januari.


image129
Nu skulle jag försöka vara lite proffsig och fixa något på mitt nedladdningsprogram. Självklart lyckades jag förstöra alltihop och nu funkar inget. Jag tog bort hela programmet och ominstallerade. Det funkar inte heller, jag blir galen!

21 januari.

Tillbaka från lunchen. Och Sara gick. Jag är ensam. För första gången. Hjälp!

21 januari.

Nu sitter jag här på jobbet och har inget att göra. Fruktkorgen har precis kommit så jag tycker i mej vindruvor. Man måste skynda sej innan alla andra märker att den har kommit, då ryker alla goda frukter direkt. Så sen kommer det bara ligga lite torra äpplen eller omogna bananer kvar. Men som sagt, jag har försprång.
Jag undrar vad det är för väder ute men jag har inget fönster i närheten och orkar verkligen inte resa på mej för att hitta ett. Så det förblir ett mysterium. Jag har iaf redan bestämmt hela veckans kläder, det gjorde jag igår när jag inte hade något att göra. Jag bestämmde inte kläder som har med regn att göra. Så för mej måste det i alla fall bli en solskensvecka, annars blir de kallt.
Jag har precis skrivit klart en lista med allas namn och anknytningsnummer på jobbet. Detta var inget jag behövde göra, nu förstår ni hur fullt upp jag har det.  Puh, skönt med paus. Öh.

21 januari.


21 januari.

Kul väder.

20 januari.

Jag har länge funderat på att klippa mej kort. Exakt som bilden nedan vill jag ha! Problemet är ju att det såklart inte kommer se likadant ut på mej, vi har ju säkert inte samma hårkvalitet and so on.. Men frågan är om man ska chansa? Friskt vågat, hälften vunnet som man brukar säga.
Jessica Simpson

20 januari.

Gårkvällen började med att jag och Jessica möttes upp i Hökarängen (bästa svängen) där Julian gav en väldigt förvirrande beskrivning om hur vi skulle gå. Självklart gick vi fel eftersom jag var inblandad. Alla som känner mej vet att mitt lokalsinne inte riktigt är 100%! När vi väl kom hem till Julian tyckte jag och Jessica att vi skulle göra lite dricklekar, det hela slutade med att vi försökte supa Julian under bordet. Efter det kom Julians kompis Stanley som man kan göra en liknelse med Samantha i The ring. De är ganska så lika.
Sen mötte vi upp några av Jessicas kompisar och var runt på lite olika söderställen. Vi kom sakta men säkert på den briljanta idén att dra på efterfest, och det gjorde vi. Problemet var att den var åt helt fel håll och när vi väl varit där i typ en halvtimme så kom vi på att alla tunnelbanor slutat gå. Då åkte vi till slussen och fick vänta utanför portarna. Jag kom hem 7 imorse, är sådär halvpigg idag.
Nu ska jag iaf snart på middag hos kusin vitamin.

19 januari.


19 januari.

Martin EscobarFick precis reda på att min gamla klasskompis Martin Escobar har dött.

'Den svenske elitsimmaren Martin Escobar avled under natten till fredagen 11 januari 2008 vid ett träningsläger i Florida. En kvinna körde på honom med bil, och hon hävdar att det var fel på bilen.'

- Martin Escobar var en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika ungdomssimmare och hade nyligen gått upp på elitnivå, säger Spårvägens simordförande Ensio Andersson till Radio Stockholm.

Martin Escobar blev 20 år gammal.

Vila i frid.


19 januari.

Kusin vitamin
Gårdagen förgylldes utav alkoholkonsumerande hemma hos kusin Helenas loverboy Jonas. På vägen dit upptäckte jag att mina strumpbyxor hade en maska, inte riktigt helt okej.. Det blev alltså horstilen för kvällen. Kvällen var i alla fall mycket trevlig förutom att jag kom på mej själv prata lika högt som om jag hade en megafon framför munnen. Jag var tvungen att hejda mej!
Och regn är inte riktigt helt okej, på vägen hem från t-banan tyckte jag att det var ett bra läge att ta personligt rekord på 60 meter gånger tre med tanke på att det typ var storm. Om jag klarade det låter jag förbli osagt. Men kan avslöja att jag kanske inte skulle kalla mej själv atletisk. Och självklart vrickade jag foten i vanlig ordning.
Sen var jag sjukt duktig och orkade tvätta bort mitt smink vilket typ händer en gång i årtiondet. Så nu när jag vaknade kände jag mej så duktigt, så duktig.
För övrigt så var det en tjej som satt några säten framför mej på t-banan. Två killar kom på och började typ 'tävla' om vem som fick prata med henne och om allt gått enligt deras planer även ta med henne hem. Hon var sjukt ointresserad och satt bara och kollade ut geneom fönstret och sa inte ett ord. Men de gav sej inte. Vad fan är problemet, skäms de inte eller är de så trögfattade att de inte fattar att hon inte är intresserad? Man blir ju galen.


18 januari.

Nyss hemkommen från en heldag på stan. Började på jobbet som gick mycket bra även idag, skönt att inte känna sej helt lost iaf. Efter det gick jag till H&M och köpte kjolen jag lagt undan och även en lång kofta. Sen var det lunch/middag på Zanzibar med Charlotte, Elvira och Karin. Servitören var galen och vi var glada. Vi skildes åt när Charlotte skulle på massage och de andra skulle hem då våldgästade jag Jessica igen. Vi fyndade lite i blomsteraffärn (gratis är gott) och sen planerade vi vår våldgästning hos Julian imorrn. Nu sitter jag här, äter sjukt äckliga Extra pastilles Cranberry lime och väntar på att Sandras träning ska ta slut för då ska vi leeeekaaaa.

18 januari.


18 januari.

Imorse (inatt enligt mej) vaknade jag vettskrämd utav att jag fick ett sms där det stog hur mycket de skulle dra på min mobilräkning.
VEM FAN SKICKAR ETT SÅNT SMS VID SEX PÅ MORGONEN!?
Andra dagen på jobbet idag, ska nog gå bra det också hoppas jag. Sen blir det lunch med några tjejer från gamla klassen om allt går enligt planerna. Najs naajs.
Idag ska jag bli nyttig, tror jag.

17 januari.

image123

Nu ska jag försöka hitta lite ny rolig musik att lägga in i iPoden, känns som jag har haft samma i 150 år nu. Fast först måste jag kolla på 'Age of love' och äta chilinötter.
DET ÄR JU FINAL! haha.








17 januari.

Jobbet gick bra. När jag var på intervju sa hon att det skulle vara ganska stressigt men om man jämför med mitt gamla jobb var det här en dans på rosor, så det känns riktigt bra. Plus att de inte verkar vara så jättenoga med kläderna heller, vilket är ännu bättre. När jag slutade gick jag och köpte ett par jeans och la undan en kjol som finns på H&M som jag tänkte köpa imorrn istället eftersom de har 10% för medlemmar då.
Efter det mötte jag Anders och precis när vi kom hem till mej ringde ett bud till mej och sa att mitt paket från Victoria's Secret har kommit, så jag fick mina grejjer därifrån också. Åh åh åh!! Sen tvingade jag med Anders att lämnade in en väska som gått sönder och tre par skor på omklackning, det var på tiden. Det är konstigt det där med att när man väl börjar jobba så hinner man med så mycket mer än när man är ledig. Känns så iaf. Nu ska jag äta middag, Tjillivippen!

17 januari.


17 januari.

Igår kunde jag verkligen inte somna, jag läste en stund och sen försökte jag sova. Men det gick verkligen inte. Okej, klockan var inte så mycket men ändå ungefär elva. Jag fick sätta på tv:n, och sen somnade jag inte förens halv två. Det här kommer bli ett proböem om jag ska fortsätta att gå upp vid självmordstiden, vilket jag ska. Nu ska jag snart iväg till nya jobbet. Jag känner mej som en Qvinna i mina nya kläder, inte riktigt min stil!
Wish me luck!

16 januari.

image122
Hm, jag ska nog gå och lägga mej redan nu. Ska ju gå upp vid självmordstiden imorrn igen. Inte helt okej. Men det är väl bara att börja vänja mej antar jag. Ska nog läsa lite också. Varför är det så att man läser så mycket när man har semester men så fort man kommer tillbaka till 'verkligheten' så har jag nästan inte en tanke på att läsa. Började iaf på 'Bokhandlaren i Kabul' när jag var i Indien men läste aldrig klart den. Ikväll ska jag ge den tid. Först ska jag dricka lite vatten, jag torkar ju ihjäl snart!

16 januari.

Mums!

16 januari.

Så fick jag äntligen tvätten gjord. Jag är duktig. Åkte också in till stan och köpte lite kläder inför det nya jobbet. Fan va surt det är att lägga massa pengar på kläder jag aldrig kommer använda privat. Men men, måste man så måste man. Vissa av dem orkade jag inte ens prova i affärn så jag har ingen aning om hur de sitter. Får nog lämna tillbaka endel. Nu blev det klädvikning och sen tv för hela slanten.

16 januari.

Jusste, 'I huvudet på Gynning' är ett nytt favoritprogram! Hon är bäst!
image121

16 januari.

Mycket mysig middag igår. Enda anledningen till att jag är glad att de drog med mej till 7eleven på hemvägen igår är att jag har godis kvar nu. Frukosten är fixad!
Nu har jag lovat mej själv att tvätta ändå sen jag kom hem från Indien, vilket är över två veckor sen. Idag ska jag ta mej i kragen. Sen måste jag också in till stan och köpa lite nya kläder till jobbet.
Mot tvättstugan!

15 januari.

Oh, oh, oh jag har nu jobb, jobb, jobb! Bestämde mej för den sista intervjuen jag var på, den som jag egentligen inte tänkte gå på. Tur att jag gjorde det! Nu är jag ganska så seriös, och börjar redan på torsdag. Vilken Qvinna jag är!
Ikväll blir det middag hos Steffi, mycket, mycket mycket bra!

(hm, idag älskade jag tydligen att repetera  tre gånger)

15 januari.

Jag är vaken redan nu och det borde vara olagligt enligt mej. Jag har till och med hunnit duscha redan. På ett och ett halvt år har jag nog aldrig varit uppe så tidigt (om jag inte ska resa) eftersom jag tidigast började 11 på mitt förra jobb. Nu sitter jag här blöt som ett hav och måste hinna klä på mej innan vår fastighetsskötare kommer. Hur kan han frivilligt välja att komma halv 8 när han för övrigt bara hade ett annat jobb under dagen som skulle vara klart 11. Hm..vi har nog olika tidsscheman han och jag.

14 januari.

image119Idag är det exakt en månad till alla hjärtans dag, kul att jag kommer ha fullt upp den dagen, öh. Jaja, ännu en dag har gått i mitt händelselösa liv. Eller idag har det typ varit mer action en vanligt. Det är ansträngande att vara arbetslös. Dagen började med att jag ringde vår fastighetsskötare och sa att lampan i porten inte fungerar. Sen duschade jag och gjorde mej klar för att möta Sandra och ta en trip in till stora staden. Där köpte jag ett par skor och sen åkte vi hem till Sandra och färgade hennes hår. Efter det åkte vi hem till mej och såg att lampan nu funkade (nu måste alla i mitt hus älska mej ännu mer, det tycker jag iaf.) Sen köpte vi chips. Efter det satt jag i soffan och tittade på outsiders som handlade om övervikt medans jag tryckte i mej mitt nyinköpta fynd.

Anders har precis blivit terroriserad utav mitt jobbsnack. Receptionistjobbsintervjun som jag var på förra veckan gick tydligen bra, hon ringde mej imorse och sa att jag fått jobbet. Jag sa att jag måste tänka på saken eftersom jag redan har fått liggtransportsjobbet där jag kommer tjäna bättre i timmen men inte få jobba lika mycket. Plus att jag har två andra receptionistjobbsintervjuer imorrn. Ah, vad ska jag göra?

14 januari.

Jag borde tvätta, men det orkar jag inte.
Jag borde städa, men det orkar jag inte.

Och enligt mej borde jag köpa nya skor också, det orkar jag. Hejdå!

14 januari.

Så jävla, jävla jävla bra!!!
 

14 januari.

God morgon!
Jag drabbades av jobbterror imorse. Vad är problemet med att alla som ringer och vill att man ska komma på intervju ringer typ 8-9 på morgonen. Det finns väl ingen som är arbetslös som är uppe vid den tiden !?
Min näsa är fortfarande självmordsbenägen, vi får se hur länge den håller ut. Vorde jobbigt om jag får gå utan näsa sen.

13 januari.


13 januari.

image117Gårdagen var kul. Kvällen började hemma hos Elviras kusin Jasmine, och sen vidare hem till en killkompis till henne som bodde i en sjukt najs lägenhet. Jag och Elvira blev utvalda (straffade?) med varsin hemsk shot, och i övrigt drack vi andra goda drinkar. Det är bäst att föra med en bartender/DJ! Efter det styrde vi våra lurviga mot city, det var dags att göra stan osäker! Elvira och Ulla terroriserade Salem Al Fakir med kärleksblickar. Kvällen var kul iaf, och billig. Den combon klingar mycket bra i mina öron, speciellt just nu när jag inte har någon inkomst alls.
Idag vill min näsa ta självmord eftersom jag inte förser den med nässpray. Jag har tagit tag i mitt beroende och ska bli fri! jag har många jobbiga nätter framför mej!

12 januari.


Nu har jag precis beställt en almanacka från
Personlig almanacka! Om två veckor kommer den :)

12 januari.

Så jävla bra.

12 januari.

Oj, ja gårdagen blev ju inte alls vad vi kunde tänka oss ens i vår vildaste fantasi. Helt klart en kväll jag kommer minnas resten av mitt liv. Och det är så typiskt att det händer just Sandra och mej.
Jag tar det från början. Sandra och jag skulle möta upp en bekant till henne som hon träffat ett par gånger. Några kompisar till oss och några kompisar till honom skulle komma senare men vi hade inget att göra så vi tänkte att vi kunde åka i förväg. Det första vi borde reagerat på var att vi skulle föra på ett hotellrum men det var inget som slog oss då. Vi mötte upp Jonas som vi kan kalla honom och kom överens om att vi skulle börja dricka lite i hotellbaren. Trevlig kille tänkte jag och snacket flöt på bra. Efter en timme ungefär drog vi upp till hotellrummet och jag och Sandra trodde att hans kompisar skulle komma snart. Vi fortsätter att dricka. Efter ett tag ringde min telefon och jag svarade, då ser jag Jonas gå fram och säga något till Sandra och sen försvinna iväg. Efter några minuter stack han ut sitt huvud och axel ut från en dörr. Jag såg hans nakna axel och tänkte: Åh, nej! Han har tagit av sej skjortan, vilken loser! Men det var bara toppen på isberget för ut kommer han spritt språngande NAKEN, och satte sig i soffen brevid mej. Jag och Sandra var i chocktillstånd och kunde inte göra annat än skratta. Vi fick inte fram ett ord och där satt han med snoppen upp i taket. Jag tyckte han var farligt nära min jacka och rent ut sagt slet bort den. Jag sa något om att han kanske borde gå och klä på sej men han satt så lugnt kvar. Hans telefon ringde och ringde men han svarade aldrig. Tills slut sa jag åt honom och han skulle svara och då var det hans kompisar som skulle komma, efter det försvann han in på toaletten en kvart (vi tror han runkade, haha) och sen kom han ut med en handduk runt midjan och sa: nu kan ni vara lite lugnare tjejer. Efter han hade klätt på sej kom hans kompisar och jag gjorde några försök att avslöja vad han nyss gjort men han prata snabbt bort allt. Efter det blev det utgång. Men han satt naken i minst en halvtimme i alla fall. Vilka sjuka människor det finns!

11 januari.

Nu måste jag hejda mej! Mitt jobbsökande har gått överstyr. Jag har de senaste dagarna varit en terrorist mot alla som lagt ut en annons som jag känner skulle falla mej i smaken. Och nackdelen utav mitt handlande blir att de ringer upp och vill att jag ska komma på intervju vilket egentligen är jättebra om det inte varit så att jag inte har en aning om vem som är vem. Jag har ju sökt så många så jag har inte den blekast vem jag pratar med. Vilket resulterar i väldig förvirring från min del. Nu har jag i alla fall två intervjuer nästa vecka. Jag som redan har fått typ två jobb, ah..jag vet inte vad jag ska göra.
Ikväll blir det drinkdrickande på hotellrum. Vi får se hur det här slutar!
image114

11 januari.

Dags för lunch med Elvira och Charlotte, trevligt, trevligt! :)

image113
Gammal bild från Spanien. 'Man kan klippa bort' haha!

11 januari.

Fredag, fredag, fredag. Äntligen helg igen! Eller egentligen gör det inte mej så stor skillnad eftersom jag är arbetsfri, och många av mina närmsta kompisar är det också så vi har lördag hela veckan, men ÄNDÅ! Det är fredag och det klingar bra!
Tror jag sviker mej själv när det gäller min planerade träning idag, jag får skylla på att jag är lite förkyld, och är man sjuk ska man ju faktiskt inte träna.
Nu ska jag gå och göra lite frukost och sen ska jag fortsätta kolla på Gossip Girl!

image112

10 januari.

Pratade nyss med mitt Päron som jag saknat. Blev mycket skvaller om före detta jobbet. Det har vart totalt kaos! image111Haha.
Nu har jag spenderat några timmar framför Gossip Girl, me like! Och snart ska jag gå ut med Tindra. Sen blir det nog sängen för min del. Imorrn hade jag tänkte att hinna tvätta och träna lite innan Triolunchen. Får se om jag verkligen kommer orka göra det, det återstår att se. God natt!

10 januari.

Nu har jag varit jätteduktig och fixar om lite här. Vad tycks?

10 januari.

image110
Åh, jag vill ha!

10 januari.

image109Igår när jag och Sandra satt på tunnelbanan så satt det två kvinnor i sina bästa dar brevid oss och pratade om var i köket de helst vill ha sina kryddhyllor. Om jag inte kan prata om något mer intressant när jag blir äldre är jag rädd!

10 januari.

Good morning upper east siders!
Ett citat från Gossip Girl för er som inte förstod. En serie som jag efter mycket om och men börjat följa. Skiljer sig nästan helt från böckerna men båda är bra.

Inatt har min ängel levt rövare inne i mitt rum. Hoppat upp i sängen för att ligga där i 10 min för att sen hoppa över till soffan i 10 min och vidare ner på golvet. Efter det började allt om, sådär höll det på i några timmar. När jag väl somnade drömde jag en mardröm om att mamma dog och vaknade av att Tindra slickade mej i ansiktet. Det blev alltså inte många timmars skönhetssömn för min del. När jag andå pratar om hundar så vill jag se Elviras bejbivovvsing nununu! :)

9 januari.

Hm, 2008 är mitt år, jag känner det. Du får ta nåt annat. Jag tänkte skriva att typ en månad har gått på det nya året tills jag insåg att det var den nionde idag. Bara den nionde, jag tänkte typ tjugonionde. Men icke. Du ser, mitt år kommer att gå mycket segare än vad jag tror och därför kommer jag hinna göra så sjukt mycket roliga saker jag normalt inte hinner. Hm.

Idag var jag på en arbetsintervju och ska på en annan på tisdag. Det går bra nu kompis, det går bra nu.
Mitt i intervjun frågar kvinnan: Och juste, har du någon sjukdom? -Eh, nee.. svarade jag och blev lite paff. Är det en vanlig fråga att ställa? Tydligen. Efter det langa hon fram en kamera och tog kort. Jaja, nog om det..

Jag och Sandra var på förhandsvisningen av 'Försoning' också, bra film, lite skum men bra. Jag undrar om det är en sann berättelse. Innan bion började gick en kvinna upp på scen och sa att alla som satt på en lapp där det stog Metro kunde byta ut dem mot en present när filmen var slut. Jag satt såklart inte på en, inte Sandra heller. Som vanligt..man vinner ju aldrig. Jag vet inte hur många gånger jag spelat på ett sånt där hjul på Gröna Lund där man kan vinna en stor chokladask. Inte för att jag är så jätteförtjust i choklad utan bara för att jag vill glänsa lite grann när jag väl är inne på grönan och få bära runt den där jävla lådan överallt så alla ser att man vunnit. Men icke sa nicke.. inte ens i närheten har jag varit. Vinsten i det här fallet var en fotoram, kan inget jag skulle hoppat högt av glädje om jag vunnit men ändå!


MEN ÅÅHHHH, DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILDER!!!
(Jag som just skulle lägga in massa nakenbilder jag tagit dagen till ära.
Mottot var: nu eller aldrig. Det blev visst aldrig. Höh!)


8 januari.

Yeeey, nu har jag äntligen beställt mina grejer från Victoria's Secret!!

7 januari.

Jag har ont i huvet. Jag har ätit mej mätt på godis. Jag är trött på att söka jobb. Jag gillar inte vädret ute men jag är glad i alla fall för jag lyssnar på mina nya skivor som kom idag. Och när jag ändå pratar om skivor, vad är problemet med att plasten runt sitter så förbannat hårt att det tar ett halvår att få upp den? Inte helt okej tycker jag.

4 januari.

image105
Jag hatar jetlag, förbannade jävla jetlag.

Jag är sjukt jävla trött på mej och mina fötter - vi är inte en perfect match!

Jag överlever med hjälp av nässpray och fy fan för polkagrisshots.

Hej då!

1 januari.

Hem ljuva hem. Efter många, många timmar på flygplatser och flygplan är vi nu äntligen hemma. De sista dagarna kunde gått snabbare. På flygplatsen från Goa till Delhi höll min resväska på att bli snodd av en kärring som inte kollade ordentligt att det var hennes väska. Hon höll på att gå iväg med den när jag gick fram och sa att det var min. Det gick hon inte riktigt med på men då visade jag namnlappen som sitter på väskan och då trodde hon att jag satt på den i efterhand. Vilka puckon det finns! Jag fick iaf min väska till slut och det var dags att ge Dehli en ny chans. Det gick mycket bättre, fast Delhi gjorde mej sjuk. Dumma, dumma Delhi! På planet hem spydde personen framför Max, vilket inte gjorde resan bättre. Nu är jag iaf hemma, några erfarenheter rikare, några hudkrämer rikare och några liter alkohol rikare. Jag är trött!

RSS 2.0