25 november.

Oj oj oj, finns det någon härligare än Ernst Kirchsteiger?

image97

'Det här fönstret ger väldigt skön kontakt mellan ute och inne. Det är som om att ute och inne vill varandra någonting.'

'Jag har mött libbstickor som tittat mig i ögonen.'

'När en katt ligger och sover i ett rum finns det inte mycket mer för en inredare att göra där.'



23 november.

Kaos på jobbet! Fullständigt kaos. Jag är bara ultraglad över att jag var ledig hela tisdagen, så jag kan inte få någon skit iaf. Men många är upphispade. Vi får se hur det här slutar. Jag vet inte vad jag ska tro, eller jag tror väl egentligen ingenting. Jag hoppas på att det är ett missförstånd.
Jaja, nog om det!
Klockan är över midnatt och det betyder löning! Helt okej för mej, riktigt jävla helt okej för mej.
Nu ska jag kolla på Bert, Bert stjärt. Och min älskade Klimpen. Sov gott!

14 november.

Nu är det inte långt kvar till Barcelona :D
Har bara ett problem, jag ska ta en flygbuss som går 04.40 men det går ingen tunnelbana som matchar med den tiden. Första tunnelbanan går 04.56 och då har redan bussen gått. Och jag har inte lust att ta en nattbuss till flygbussen för då måste jag sitta där och vänta typ 2 timmar innan flygbussen går. Jag hoppas att mamma eller pappa har lust att skjussa mej till flygbussen men det vet jag inte riktigt om de vill med tanke på tiden. I värsta fall får jag ta en taxi men det vill jag helst inte med min strama ekonomi. Men det löser sig hoppas jag.

10 november. (igen)

Nu sitter jag här en lördagskväll seg som en gummisnodd och har precis målat naglarna. En av mina halvlånga naglar gick av igår så jag borde egentligen klippa av alla men det orkar jag helt enkelt inte. Jag ignorerar istället. Dagen har för övrigt varit otroligt seg. Jag vaknade vid 11 och såg att det var snö ute, i och för sej så var jag ute när det snöade igår men det trodde jag skulle hinna försvinna innan morgonen sa hej! Men det hade det som sagt inte. Sen fick jag lite ångest för att det blivit 'vinter' och somnade om igen. Sen vaknade jag vid tre. Segare än någonsin. Jag får väl skylla på att det var för att jag var ute igår. Och som 99% av fallen så var det förkröket som var roligast. Vi hamnade sen på Chaplins av olika anledningar och det var tance kväll där. Hm. Jag kände mej inte riktigt helt bekväm och satt mest på en stol hela kvällen. Fast det gjorde ju mina kompanjoner också. Vi hade kommit helt fel. Jag är fortfarande helt fascinerad över hur folk orkar stå och dansa sådär en hel kväll.
Nu sitter jag och försöker bestämma mej för vad jag ska göra ikväll. Orkar jag med party tredje kvällen i rad eller blir det film och chips? Lutar mot film, mest för chipsens skull. Men först ska jag kolla på senaste avsnittet av världens bästa Grey's anatomy när det är klart..

10 november.

image95
mums mums mums


2 november.

Tiden går sjukt snabbt och nu är det redan November. Jag har inte uppdaterat på länge och det är för att jag är så sjuuukt populär så jag hiner inte. Hmm.
I lördags så fyllde pappa, Gustav och Karin år. Kvällen började med 50:års kalas hos pappa. Efter det drog jag till Karins tjejdrink. Vi drog till Vanilla club eller vad det heter och det var fullproppat med folk så vi drog vidare. Alla splittrades och jag hamnade på Aze där Päron var. Päron gjorde mycket roliga saker vilket hon förnekar nu i efterhand. OOOSKARRIIII, OOSKARIIII ;) Jag gjorde betydligt oroligare saker tex: tappade mitt busskort. Jag försöker också förneka det nu i efterhand men det är lite svårare. Speciellt eftersom SL inte verkar ha överseende med mitt förnekande. I onsdags hade min bror och hans vänner premiär för deras klubb och där lyckades jag tappa min telefon i toaletten. INTE HELT OKEJ! Snabbt som satan tryckte jag ner hela armen i toan och tar upp telefonen. Sen ställde jag mej vid handfatet och började spola vatten på telefonen och min arm. Kanske inte världens bästa idé men jag vill inte ha en kisstelefon. Nu funkar den hyffsat efter två nätters torkning.
Den natten sov jag hos min bror och dagen efter (igår) på väg till jobbet var inte kul. Jag kom framvinglandes i mina turkosa lackpumps och min raggarfrilla. En mycket sliten tjej. Jag blev utskrattad och fotograferad på jobbet!
Idag ska jag och Päron köpa kläder till vår personalfest på lördag! Jag lyckades bjuda in två stammisar till festen också. Eller lyckades och lyckades, de bjöd mest in sej själva. Vi hoppas på att de tar med sin tredje muskutör som är en mycket trevlig och snygg man ;) 
Nu ska jag till jobbet! Eller det ska jag inte alls, men snart. Hej då!!

RSS 2.0