25 augusti.

Äntligen har jag packat klart. Det är nog något av det tråkigaste jag vet. Fast något som är ännu tråkigare är att packa upp. Och så har jag städat också.. Det enda jag inte hann med var att dammsuga, och nu känns det lite sent för det.
Så nu är jag fit for fight! 3 jävla veckor i Grekland!

23 augusti.

Inte många dagar kvar nu :)

14 augusti.

Nu är jag hemma från Italien igen. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Vi hann med ganska mycket, eller inget sol och bad men det var inte det vi hade planerat med resan. Vi var i bland annat Venedig, Verona, Torebole, Treviso och Dolomiterna.
Jag har precis beställt fem böcker som jag har tänkt att jag ska ha i Grekland när jag ligger och totaly tannaaar. Max fick precis reda på att en tjej från hans klass dog i en bilolycka för några dagar sen. Familjen bestod av mamma, pappa och två barn (max klasskompis och hennes lillebror på ett år) Morfadern hade skjussat de till flygplatsen i Polen när en långtradare skulle köra om och något gick snett. Pappan och dottern dog. Fatta att förlora både man och barn på samma gång. Och stackars morfadern, han måste ju känna att det var hans fel :( Usch! Jag blev helt chockad när jag fick reda på det. Så nu är han i skolan för en liten minnesstund till minne av henne.
Men nu är det dags att åka och hämta min telefon som äntligen är klar, och sen kila förbi jobbet för att äta med Sandra och kolla mina tider inför nästa vecka.

Dagens låt: Neutral Milk Hotel - Two headed boy


image92
Venedig på natten.

5 augusti.

image91 


Åh, imorgon åker jag till Italien! :)








Dagens låt: Nickel Creek - Tomorrow Is A Long Time

1 augusti.

YES, då var resan bokad! 3 veckor i Grekland. Men först en vecka i Italien :)
Jag var sjukt nervös idag när jag och Karin skulle släppa bomben om vår resa för vår chef med tanke på att jag åker till Italien på måndag, är ledig veckan efter, jobbar en vecka och sen drar jag och Karin till Grekland. Hon uppskattade inte vår plan. Inte alls faktiskt. Plus att Karin passade på att säga upp sej, själv vågade jag inte det. Haha!
Dagen har spenderats på jobbet. En av tjejerna som skulle stängt idag fick sparken under sin lunch så jag fick hoppa in några timmar extra på eftermiddagen. Helt okej för mej i och med att min plånbok är nästintill tom.
Efter det lämnade jag in min telefon på lagning och sen var jag och Sandra på förhandsvisningen av 'På Smällen'. Filmen var väl sådär, eller helt okej men det var många störningsmoment runt omkring oss. Hata!
När jag kom hem skulle jag sätta mej framför datorn i lugn och ro och harmoniskt boka resan till Grekland. Men icke, resan vi spanat in hade några andra tydligen också kikat på, DEN VAR BORTA! Så vi fick ta en till ett annat hotell som var lite dyrare men vad ska man göra..
Nu ska jag umgås med mamma. Hejdå!

RSS 2.0