30 januari.

Hektisk dag, eller egentligen inte. Men jag har haft fullt upp iaf. Jobbade till halv tre och då kom Sandra och åt med mej, sen gick vi runt i stan ett tag. Jag köpte ett par skor jag inte vet om jag ska behålla. De är väldigt fina men på gränsen till för små. Och det här var det nästa sista paret, de andra var i storlek 40. Blää.160579-28
Efter det åkte vi hem till mej och gick till pizzerian och beställde mat. Sen mötte jag upp Carro och Åsa och gick på medlemskväll på Make Up Store. Men där köpte jag inget. Fråga mej inte varför, men det kändes bara som jag skulle köpa saker jag egentligen inte har användning för. Träffade Isabelle där också, det var länge sen!
Nu har jag precis mött upp Sandra igen och vi sitter hemma hos Jens. Hon leter efter en film där han är full eller nåt som vi ska kolla på, haha.

Det var trevligt igår, synd bara att jag var så himla trött. Och självklart när jag ska åka hem så går inte tunnelbanan föräns om 24 jävla minuter, men som tur var hade jag åkt med de andra på blå linjen så jag hade gått av vid Fridhemsplan. Så jag hade iaf gångavstånd. Tur det. Jag hade ingen lust med att sitta där och vänta. Nu ska jag hjälpa Sandra och leta. Tjing!

Dagens låt: Bethany Joy Lenz - Halo

29 januari. (igen)

Jag orkar, och jag orkade se ELLE-galan igår. Jag orkar mycket!

29 januari.

Yes, Karin fick jobbet! Nu blir det party på jobbet!
Ah, jag är så seg men jag har egentligen sagt till Alexandra att jag ska med ut och fira hennes födelsedag ikväll. Jag vill men frågan är om jag orkar. Grattis iaf!

Dagens låt: Gyllene Tider - Du måste skämta

28 januari.

Har precis ätit mej mätt på chips, men det får man göra på söndagar. Jobb imorrn, igen. Känns som jag jobbay två veckor i streck nu, men det är bara för jag jobbade igår. Och jag brukar alltid vara ledig på helgen annars. Jag kommer nog inte ångra det när jag får min lön iaf.
Idag har jag varit med Anders, vi gjorde lika mycket nytta som vanligt. Ingen alltså :)
ELLE-galan börjar snart, får se om jag orkar se hela, känner jag mej själv rätt kommer jag nog ge upp efter ett tag. Men nu börjar iaf One Tree Hill och det kommer jag absolut orka se hela.

Dagens låt: Nerina Pallot - Sophia

27 januari.

Aah, jag har träningsverk i stort sett hela kroppen, till och med i kinderna. Fråga mej inte vad jag gjort. Igår var kul, roligare än väntat faktiskt. Kvällen böjade med att jag, Sandra, Sandra, Åsa och Henrietta satt och drack hemma hos Henrietta. Sen drog vi vidare mot stan och in på krogen. Träffade många otippade människor och sånt är alltid kul.
Idag provjobbade Karin på mitt jobb, jag hoppas verkligen att hon får det!
Nu ska jag snart träffa Giannias sen kanske vi möter upp Sandra också, beror på när hon är klar.

Lisa Ekdahl - Korsförhör mig:160579-27
Låt mig nådigt få förklara
Törsten kan aldrig släckas
Du får gärna väcka mig du vet jag vill väckas
Av armar som sluts kring mig, du drar mig intill dig
Du kan be mig men du känner redan vad jag vill dig

Du behöver aldrig skylta med vad naturen gett dig
Du kan be mig vackert men jag ger mig utan att du bett mig
Dina händer är meddelsamma, min mun vill svara
Mina läppar bekänner hos dig vill jag vara

Du kan korsförhöra mig och finna att jag vill ha dig
Sen kan du kroppsvisitera mig och finna varje liten del av mig
Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha dig

Du är som en krigare som strider
För det upphöjt sköna
Sådant vill jag uppmärksamma sådant
Måste jag belöna
Ära den som äras bör, dig måste jag få ära
Mina läppar bekänner jag vill ha dig nära

Låt mig nådigt få förklara, ögon blir aldrig mätta
Jag kan inte se mig mätt så jag har lagt mig skönt tillrätta
Din mun mot min skuldra, din hand längs min ryggrad
Mina läppar bekänner din famn är min fristad

Du kan korsförhöra mig och finna att jag vill ha dig
Sen kan du kroppsvisitera mig och finna varje liten del av mig
Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha dig

Du kan få mig att bekänna när jag lutar
Mitt yrseltunga huvud mot din arm
Att om min panna hettar
Är det du som gör mig varm

Vad du gett mig ska jag ömt och varligt
I mitt hjärta gömma
Låt mig få kyssa dina läppar ömma
Låt mig nådigt få förklara dig kan jag
Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig glömma

26 januari.

Oh, Partytime 2night! 
Blir kul hoppas jag, det är ju löningshelg så jag hoppas på fullt ös medvetslös. Vi får se vilka som kör på mitt förslag. Många hoppas jag!

160579-26

Dagens låt: The Outfield - Your love
(min och Sandras ultimata partylåt, även min ringsignal)

25 januari. (igen)

Aaah, mamii har brytit armen när hon var ute med Tindra. Och nu måste jag hjälpa henne lite, jag är ej rätt person, jag är psykiskt instabil när det gäller det här området! Gaaaaah! Snart är det sjukhustajm!

25 januari.

Yes, lön idag.
Och Yes igen, idag fick jag äntligen min telefon! Jag har väntat i över en vecka nu så idag ringde jag och frågade var den håller hus. Hon svarade att den ligger och väntar på mej på coop. MEN TACK FÖR ATT NI HÖRT AV ER! kände jag. Men nu har jag den iaf. Men det finns ett problem till, när jag satte i mitt simkort stod det: 'skadat simkort' jag blev mycket upprörd så jag ringde upp comviq och de sa att det är för att telefonen jag köpt är så ny så man måste ha ett 3g kort (allstå inte Tre, utan 3g. Tro inte att jag är helt ute och cyklar) och det har tydligen inte jag så de ska skicka ett nytt kort till mej. Så nu är det bara att vänta ytterligare några dagar. Gaah! Jag tror jag blir galen!

Jag tror jag har blivit kvinna, eller jag måste ha blivit det iaf..
Bevis nummer ett: Jag har varit på banken två gånger det här året och januari är inte ens slut! Då är man väl vuxen? haha..
Bevis nummer två: Jag ska spara pengar varje månad! (okej, jag gör det enbart för att jag planerar att säga upp mej innan sommaren och pengarna ska jag ha så  att jag kan leva loppan) men ändå, duktigt är det. Och är man duktig är man en seriös kvinna!
(ja, jag älskar ordet kvinna, speciellt med Q, QVINNA!)

160579-25

Dagens låt: David Gray - Hospital food

23 januari.

Jag tror Christian kommer få sparken. Och jag hoppas det också. Han är verkligen hur trög som helst och idag frågade min chef mej om jag verkligen tycker han är bra. Mitt svar var nej. Så jag hoppas Karin kammar hem den platsen! Alexandra kom och hälsade på en snabbis och sen kom också Marcus ett litet tag. Alltid kul med besök!
 Efter jobbet åkte jag och hälsade på Charlotte. En mycket sexuell kvinna var där och ville öpnna upp sej inför mej och Charlotte, ingen utav oss var speciellt sugna på den idén. Hon berättade iaf att hon inte vill ha en dildo i glas, det blir ju inte lika skönt att smeka sej då sa hon, jag och Charlotte stog där knäpptysta. Haha!

Jag och Sandra skulle gå på förhandsvisning av någon bio idag, men sen orkade vi inte det för vi visste inte vilken film det var, sen såg vi att det var 'Allt om min buske' aaaaah, jag ville verkligen se den men när vi såg vilken det var hade filmen redan börjat. bajs också!

Dagens låt: Keane - Everybody's Changing

22 januari. (igen)

Aah, jag blir galen! Råkade ta bort mitt 'jagkommersaknaelvira' inlägg. Så jag måste säga det igen!
Jag kommer sakna dej Elvis, du är en qvinna med sug i blicken som sagt!

160579-24

22 januari.

Imorse var jag ju osäker på när jag började så jag var tvungen att chansa på det tidigare alternativet (bara en halvtimme tidigare men ändå) plus att jag var tvungen att hinna till skomakarn för att jag skulle klacka om ett par skor så fick åka hemifrån ännu tidigare. När jag kom till skomakarn var han mycket förvirrad när han tittade på mina skor och undrade vad jag gjort egentligen. Jag har hund sa jag bara och han fatta direkt, haha. Tindra har en tendens att vara uttråkad på natten när alla andra sover så då hugger hon in i något, den här gången var mina skor ett offer.
Iaf, det gick mycket snabbare än jag trodde. När jag kom till jobbet såg jag att jag började om en timme, EN TIMME.  Suck!
Och idag var Christian där, han som har tagit Elins plats. Okej, han är inte att leka med. Jag tror helt seriöst att han är mytoman. Under 5 minuter hann han få fram att han varit jättetjock, fått anorexia, blivit modell, vart anmäld för försök till mord, spyr av all fet mat, älskar tacos. och jag fick inte en syl i vädret.
Jag menar, vem berättar sånt här för en person man inte känner? Jag är chockad! Och extremt trött på honom. Vilket gör att jag inte är speciellt trevlig mot honom och det märker han. Han sa förlåt till mej, haha! Suck på att jag ska få jobba med honom varje dag, jag kommer bli galen. Han är inte ens bra på sitt jobb heller. Jag, Ida och Felicia har skapat en pakt mot honom!
Och eftersom Karin inte kunde komma in och provjobba imorrn så är det en annan tjej som ska göra det och då kommer säkert inte Karin få jobbet, blää.

Dagens låt: Regina Spector - Fidelity


20 januari.

Igår var det Elins sista dag på jobbet, mycket tråkigt. Nu kommer en kille som heter Christian ersätta henne och han var inte helt okej när han provjobbade. För mej är det ett mysterium att han fick jobbet.
Men Karin var på intervju igår så jag hoppas verkligen att hon får jobbet!
Det vore riktigt najs!
Bella, Mimmi, Karin och Mikan kom in och åt. Och Bibbi kikade in precis innan de drog också. Trevligt med besök. Och sen när jag slutat kom Sandra och åt med mej. Vi skulle köpa lite saker och sen jobba, men det blev inget jobbande för oss. Vi tryckte tröjor på Lava istället. Man kan lugnt säga att vi blev uttittade där. Vi körde inte riktigt på samma klädstil som resten av dem som var där.

På kvällen så gick jag och Sandra till Nivå22 och drack lite och sen gick vi till Viper room och drack ännu mer. Vår vän Stefan var bartender på K15 så vi drog dit och fick i oss ännu mer. Men jag väntade och väntade på att Elvira och Charlotte skulle komma och de väntade tydligen på att jag skulle höra av mej, haha.
Helt okej kväll, fast det känns som vi hängde vid baren hela kvällen. Haha..
Dagen idag har varit seg, jag har inte mått som en prinsessa och nu vaknade jag precis efter att jag sovit i 2 timmar. Eller jag vet inte riktigt om man kan kalla det sova, jag blev väckt hela tiden av att telefonen ringde. Jag tror helt seriöst att det aldrig ringt så mycket under en så kort tid på min telefon. Och det är ju självklart bara därför att jag ville sova. Men nu är jag uppe iaf och funderar på vad jag ska göra ikväll. En tjej på mitt jobb har inflyttningsfest, och Carro vill hälsa på en vän som jobbar på Chaplins och några andra kompisar ska ut så då kanske jag hakar på dem. Men just nu är jag för seg för allt känns det som.
Speciellt eftersom de visa alla Laguna Beach avsnitt på tv nu. Det är det mest lockande alternativet just nu.

Dagens låt: Journey - Don't Stop Believing

18 januari.

Igår efter en inte så jätte tuff dag på jobbet (min chef frågade om jag vill vara personalansvarig, haha..vilket skämt, jag har jobbat där en månad. Jag jobbar mej uppåt!) I alla fall efter jobbet åkte jag till Söderhof och mötte upp Elvira, Karin, Katta, Magda, Bella, Mimmi och Becki. Elvira och jag hittade en magnifik ring på toaletten, den bor numera i hennes bh. (Push up, tänk er själva.. vem skulle inte må bra där?)
ps. mitt hatobjekt syntes till utanför toaletten.ds

Kvällen slutade med ett stadigt mål på Donken där också Patan kikade in. Karin var mycket upprörd eftersom hon betalat 20 kronor men ändå inte fick komma in på toan, en kille hon varna blev mycket glad på Karin. Haha..
(okej, jag ser det..hela inlägget handlar om toabesök)

Snart, eller inte snart, om ett tag ska jag möta Sandra. Vi ska till stan för hon ska köpa en jacka sen ska vi köra vårt extraknäck litegrann, haha. Vi får se hur det går.
Grattis till Charlotte och Filip som firade 4 år igår, helt otroligt! <3

Dagens låt: Eagle Eye Cherry - Are You Still Having Fun

16 januari.

Kom precis hem från stan, jobbade till halv tre sen var jag på banken en snabbis. Fick vänta på min tur i en timme, brevid en full amerikan som aldrig slutade prata, och jag hatar att prata engelska. Blä.
Efter det träffade jag Marcus och sa hej sen kom Alexandra och räddade mej. Vi gick och fikade en snabbis tills jag kom på att jag skulle vara med i ett telefonmöte vid fem. Klockan var nu fem i. Skit. Okej det sket sig, hoppas bara inte att det jobbet gör det också.
Nu sitter jag och väntar på pannkakor sen ska jag kanske på hockey med Sandra. Och Erik och Lembit skulle kanske också med tror jag. Vi får se hur det blir.
Tjiiiing!

Dagens låt: Jason Mraz - I'm Yours

15 januari. (igen)

Jag och Jocke pratade och jag kom på att jag vill ha musik i livet eller hur man ska säga, på film och i serier är det alltid passande låtar som spelas om något händer och så vill jag också ha det. Jag har sjukt lätt att gråta om jag tittar på tv för att jag blir så rörd, och det kan musiken ta åt sig äran för.

 Regina Spektor - Samson
You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
and kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
and he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first

15 januari.

Yes, lön idag!
Det var riktigt kul igår! Siri var sjuk så kvällen började med att jag mötte upp Alexandra vid fridhemsplan och så drog vi till nivå 22. Bartendern var lite väl närgången och skulle visa Alexandra hur man masserar bra, och jag fick bli offret. Konstig situation! Well, efter ett par timmar åkte vi till Blue Moon Bar där festen skulle vara och mötte upp de andra. Jag och Alexandra var redan lagom glada men när vi kom dit bjöds det på mer, vilket var mycket uppskattat. Det känns som att kvällen gick sjukt fort, vi skulle vara där vid sju och nästa gång jag tittade på klockan var hon två. Det går snabbt när man har roligt. Hände lite smaskiga saker men dem tänker jag inte skriva här, ha! Kvällen slutade iaf med att jag tyckte att alla var partydödare som inte var sugna på efterfest. Och det är inte så kul att ha fest för sej själv (bara när man tar några glas för sej själv innan flaken, haha). Det fick bli hemgång, klockan var ju ändå närmare fyra.

Imorse var jag inte på topp iaf, vaknade fem minuter innan jag var tvungen att åka mot jobbet. Väl där kännede jag att det här inte är min dag. Men som tur var så skulle jag bara jobba tre timmar. Marcus försökte lura på mej en fika efter jobbet men det kändes inte som att det var rätt dag.
Och nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli dags för 'Ett Herrans Liv', troligen världens bästa program.

Dagens låt: Lifehouse - Sick Cycle Carousel

14 januari.

Yes, ikväll smäller det. Ska snart iväg och möta Alexandra och Siri så ska vi dricka lite innan det bär av mot personalfesten. Skit att det ska vara sånt här väder.
Shake what your mama gave ya'

Dagens låt: Flipside - Trumpets

13 januari.

Okej, egentligen är det inte 13 januari som jag skriver i rubriken, klockan har redan slagit tolv och vi är därför inne på 14 januari så jag ljuger lite, men jag är ju fortfarande inne på min 13 januaridag tycker jag.
Lugn dag. Hellugn dag! Har bara varit utomhus en gång idag och det var när jag var på promenix med Tindra. Annars har jag bara formaterat om min dator, det var inte riktigt meningen att allt skulle försvinna utan jag hade tänkt att göra 'halv formatering' eller hur man nu ska uttrycka sig. Programmen återställs men bilder och musik och sådant finns kvar. Men det sket sig, så allt rök. Nu har jag inga bilder och ingen musik, haha! Smart Hanna!
Jag får skylla min lugna dag (och kväll) på att jag laddar inför imorgon; Personalfest för alla som jobbade på Julgalan. Kul. Mycket kul! Jag är otroligt taggad. Tyvärr kanske man ska säga, för då brukar man ofta bli besviken. Men det återstår att se.
Igår på jobbet kom Victorias kompisar in och sa hej innan de skulle åka Finlandsbåt. Jag är mycket sugen på den idén. Där tycker jag nästan aldrig att man blir besviken, även hur höga förväntningar man har. Vi snackar fullt ös medvetslös! (och såklart: Hanna Hedin dricker vin, Hanna Hedin är ett fyllesvin. Som Elviras morbror så kärleksfullt sjöng för henne på hennes födelsedag. Det bör tilläggas att jag aldrig har träffat morbrodern i fråga).

Ikväll har jag kollat på 'Störtkär' som gick på tv och efter det har jag brunutansolat mej (då förstår ni hur seriös jag är inför morgondagen) Men ett problem återstår, vilka kläder jag ska ha. Det är jobbigt det där när man inte vet vad det är som gäller. Om det är party eller mer casual. Tror jag kör på något mitt emellan.

Bjuder på en bild när Steffi, Karin, Sandra och jag släpper loss på Viking Line.
(ja, vi sjunger)
160579-18

Dagens låt: Beyonce - Irreplaceable

12 januari.

ÄNTLIGEN är den här jobbveckan slut. Jag har stängt fyra av fem kvällar. Mycket kämpigt! Men igår efter jobbet lyckades jag leta fram lite ork och åkte hem till Charlotte, där även Elvis var. Det slutade med pyjamasparty! Jag och Elvira på golvet, jag lyckades få madrassen som var tunn som ett blad, men Elviras var å andra sidan dammig (ryktades det om).

Idag på jobbet hade jag en mycket seriös plan som gick ut på att jag skulle gå hem efter några timmar därför att jag hade fått vinterkräksjukan. Många var inblandade och det här var dagens happening. Mathilda skulle fråga inför vår chef: Hanna, mår du bättre nu? Mitt svar skulle vara nej.
Jag menar, vem vill jobba till halv 9 på en fredag?
Det började bra, jag sov ju hos Charlotte och hade därför 'dagen-efter' smink. Plus att jag försökte se lite seg ut varje gång min chef gick förbi. Tillslut frågade hon om jag verkligen mår bra. Mitt svar var: nej, jag mår illa. Katching! Jag har lyckats, tänkte jag.
Men timmarna gick och inte fan drog jag, men det gjorde en annan, chefen. 
Jaha, det var ju planerat att jag efter min och Mathiladas plan skulle springa ner till vår toalett (som ligger brevid kontoret där chefens sitter) och 'spy'. Men icke. Chefen drar på möte så min föreställning blir inställd. Det blev stängning. Även fast de hade klarat sig utan mej, det var typ högst 40 kunder på hela kvällen.
Nu sitter jag här iaf, och ska snart iväg och fika med Giannias, sen vet man aldrig vad som händer.

Dagens låt: Feeder - Feeling a moment

9 januari.

Jobbade idag, men bara till halv 3 så det var skönt. Kaos på jobbet, Elin sa upp sig igår, jag ska säga upp mej så fort jag vågar, Jessica ska säga upp sig, Malin ska säga upp sig och Mathilda ska säga upp sig om hon får jobbet som hon ska provjobba för imorgon. Vår chef Caroline kommer inte bli glad. Elin hade agressiva blickar mot sig idag från Carolines håll och det hade tydligen inte varit ett trevligt möte mellan dem igår.
Ahh, jag är rädd!

Skulle egentligen till Charlotte ikväll men pappa kan inte skjussa mej och jag orkar inte åka komunalt i den här stormen..
Idag beställde jag min älskade telefon, så den kommer nog i övermorgon om jag har tur.

160579-17

Dagens låt: Carla Bruni - Le plus beau du quartie

7 januari. (igen)

Skum morgon! Jag vaknar av att jag hör massa röster prata på engelska men tänker inte mer på det. Jag somnar om och går upp vid typ 12, då frågar jag mamma vilka det var som pratat och det visar sig att en amerikansk rockstjärna har sovit här (som min storebror dragit hit). När mamma vaknade hade han suttit i vårt kök och druckit te och ätit ägg, han är tydligen på turné i Sverige med sitt band och behövde väl en stärkande måltid. Efter några timmar kom Gustav och Fredrik upp men då hade han redan dragit. Ha!

Såg Torkel i knipa förut idag, mycket bra. Jag har en 'teckand-film-period' tror jag, tre teckande filmer på tre dagar, inte dåligt! Och sen ett litet inslag av Pippi i morse också. Jag färdas bakåt i tiden tror jag nog.
Mamma kom precis hem från Ikea där hon hade köpt två nya fåtöljer till vårt vardagsrum, jag är lite besviken på mej själv att jag inte följde med, jag vill ha ett nytt skoställ till mitt rum. Men det får bli en annan dag!
Har spenderat den mesta tiden av dagen med att kolla på Laguna Beach. Jag gillar det mycket, lite för mycket. Nästan åt besatthållet. Jag är helt seriöst ledsen över att de första två säsongerna är slut och att vi inte kommer att få följa det gänget något mer. (Förutom LC då, i hennes egna program) Det nya gänget kan ju inte ens jämföra sig med Kristin, Stephen, LC och alla de andra.
Jag saknar dem, och speciellt Kristin och Stephen! Baah.

160579-16

Dagens låt: Nelly Furtado - All good things

7 januari.

På Charlottes begäran:

Svart eller vitt?
Svart.
Mjukt eller hårt? Båda
Homo eller hetero? Hetro
Höger eller vänster? Höger.
Stor eller liten? Liten.
Loket eller Oldsberg? Loket
Göteborg eller Stockholm? Stockholm
Landet eller storstan? Storstan.
Kram eller puss? beror på vem.
Vagn eller buss? Buss.
Hyrfilm eller bio? Bio.
Gräs eller grus? Gräs.
Piggt eller opiggt? Piggt.
Pasta eller potatis? Potatis.
Tjänare eller tjäna? Tjäna.
Is eller mjukglass? Is.
Natt eller dag? Natt.
Felix eller Heinz? -
NK eller Myrorna? NK.
Marsvin eller hamster? Hamster.
Rakad eller orakad? Rakad.
Biffig eller slank?  Slank.
Blåögda eller brunögda? Brunögda.
Popsnöre eller sportfåne? Popsnöre.
Naken eller pyjamas? Naken.
Linda Skugge eller Linda Rosing? -
Peter Stormare eller Peter Jihde? Peter Stormare.
Kaffe eller te? Inget.
Champagne eller ramlösa? Champange.
Se filmen Festival eller stirra in i en vägg 90 min? Festiva.
Bakispizza eller bakischirre? Bakischirre
Förfest eller efterfest? Förfest.
Engångssex eller engångstallrik? Engångstallrik.
Plastbestick eller plastbröst? Plastbestick.
7-eleven eller Pressbyrån? 7-eleven.
Glasögonorm eller linscooling? Linscooling.
Plugga eller jobba? Jobba.
Planka eller pröjsa? Planka
Yngre eller äldre? -
Lång eller kort? Lång.
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? Nej.
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? Ja.
Tycker du om ord? Mycket.
Nämn namnet på en tennisspelare? Björn Borg.
Finns det någon du ogillar starkt? Ja.
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? Är nog ganska bra.
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? Be om hjälp.
Är du svartsjuk? Nja..
Vad gjorde du igår kväll? Kolla film och somna.
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? Ja.
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? Bikmärke.
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Ja!
Tyckte du om att gå i skolan? Ja.
Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan? Dans och musik.
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan? Matte och engelska.
Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång? Ja.
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Absolut!
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? Ja, en till dag att vara ledig.
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? -
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? Inget speciellt.
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? ja.
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Fri vilja.
Vad är det första du tänker på när du vaknar? åh nej (om jag ska till jobbet)
Är du troende? Nja.
Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet? ?
Tycker du om stearinljus? JAA!!
Använder du hårbalsam? Absolut.
När blir man vuxen? oj, jadu?
Vilken färg har din tandborste? Rosa.
Har du lök i köttbullarna? Nee.
Hav eller sjö? Hav.
Har du någon skrivare? Ja.
Har du någon scanner? Ja.
Vad har du för väckarklocka? En silvrig?
Hur ofta klipper du tånaglarna? När dte behövs.
Har du hår på ryggen? Nee, eller fjun som alla tjejer.
Har du betalat månadens räkningar? Har inga.
Använder du hudlotion? Självklart!
Har du åkt ambulans någon gång? Nej.
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? Salt.
Chips/ostbågar/jordnötsringar? Chips.
Tycker du om Dr Pepper? Nej.
Äpple eller Päron? Surt äpple.
Äter du fiskbullar? Nej.
Svettas du mycket? Nej.
När klippte du dig senast? Minns jag inte.
Vad kollade du senast hos doktorn? Rönkade foten.
Har du fått riktig massage någon gång? Ja.
Tycker du om rökt kött? Nja.
Vilken är din favorit på Mc Donalds? Hamburgare.
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? Mc Donalds.
Platt eller vanlig dataskärm? Platt.
Vad har du för mobiltelefon? LG.
Hur betalar du dina räkningar? Har inga.
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? Nej.
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor?Ordning!!
Hur stor hårddisk har du? Ingen aning.
Har du överkast på sängen? Nej.
Har du brutit något någon gång? Ja.
Vad är den värsta sjukdom du haft? Körtelfeber.
Har du blivit sövd någon gång? Nej.
Lever din mormor? Japp.
Har du varit med på TV? Ja, flera gånger ;P
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? Inget.
Använder du tofflor? Iböand.
Använder du morgonrock? Japp.
Är du en Besserwisser? Njae..
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? Dricker inte mjölk.
Beskriv din humor: Oj, jag vet inte.. ganska lättroad tror jag.

6 januari.

Det gick bra för Sandra igår, hon lyckades övertala mej. Jag bytte om sen drog vi hem till Sandra och hon gjorde samma sak. Efter det kom vår franske vän Wassim och hämtade oss och vi åkte hem till honom och började dricka, efter ett tag kom Andreas, en kompis till Andreas och tre tjejer. Vi forsatte att dricka tills vi insåg att klockan var ett. Krogen rann ut i sanden. Jag och Sandra åkte till Donken och där träffade vi Erik och Victor. Sen åkte vi runt i deras bil ett tag innan vi åkte hem.
Lyckad kväll! haha..
Nu ska jag snart duscha sen ska jag in till stan och äta lite med pappa och mina bröder. Efter det ska vi se på Desmond och träskpatraskfällan. Har ingen aning om vad det är. Men det blir säkert bra.

160579-15

Låten tillägnar jag min älskade vän Andieboy!
Dagens låt: Björn Rosenström - Anders och jag

5 januari. (igen)

Nu sitter jag och Sandra hos mej och funderar på vad vi ska göra.
Hon försöker övertala mej att gå ut, vi får se hur det går.

Choupa Choupa !

5 januari.

Haha, drömde en sjuk dröm, det var typ idol fast allt utspelade sig på en strand. Aldo var där med alla från Backstreet Boys, men det tog ett tag innan jag fattade det. Och Sandra skulle söka in men så när hon väl stod framför juryn så vågade hon inte men då sa jag: Ni ska bara se henne äta lökringar, då kommer ni ta med henne utan att hon behöver sjunga. Hon får några lökringar, börjar tugga. Och vipps så är hon antagen. Haha.
Nu ska jag snart på bio och se 'Happy Feet'. Jag har höga förväntningar!
Btw, som jag sa igår så har jag namnsadag idag, det bör firas!
sandra ska provjobba på en glassbar (tror jag det var) i Gallerian idag, så sen ska jag och hälsa på henne, och vänta tills hon slutar.
Frågan är vad som händer ikväll. Vi pratade om utgång, men vi snackar no cashflow för min del. så hmm.


160579-14

Dagens (och kanske världens bästa) låt: Joshua Radin - Closer

4 januari. (igen)

Partytime!
  
           
     

Dagens (andra) låt: Röyksopp - What Else is There

4 januari.

Kom precis hem från stan, var där med mamma och Max.
Jag köpte en tröja, tre linnen och två par trosor. hothothot.
Nu ska jag snart börja min tvättning och städning, och nu ska jag verkligen göra det också! Brukar aldrig ha såhär svårt att komma igång!
Idag fyller min moster år, så grattis till henne! Och glöm ej, JAG har namnsdag imorrn!


Gaaah, kan man vara såhär snygg?
160579-13


Dagens låt: Mario Vazquez - Gallery

3 januari. (igen)

Nu kom jag hem från jobbet nyss, eller nyss kanske man inte ska säga.. En timme sen var det iaf.. Jag stängde ju idag och det gick mycket snabbare än vanligt (vilket var sjukt skönt) så jag var hemma redan tjugo i nio. Jihaa ! Nu ska jag inte jobba nåt mer den här veckan! Haribaa!
Den där Mary går på tv nu, började kolla lite men sen gav jag upp..jag menar, man vet exakt allt som kommer hända.. En film är inte lika kul då. Funderar på att totalstäda mitt rum, det behövs verkligen! Och nu snackar vi seriösa saker med att tvätta fönster och grejer! Sen imorrn tror jag att jag ska tvätta alla mina kläder. Annars kan jag inte känna mej hel peaceful.. Äh, allt får bli imorrn.
Hur kvällen slutar återstår att se, jag är sliten, men som sagt..det återstår att se!


                                160579-4


Bjussar på en till låt;
Dagens (andra) låt: Joseph Arthur - Honey and the moon

3 januari.

Gaaah, lika trött idag igen !
Bion igår var bra, eller halva var bra om man nu kan säga så, vi såg 'The Holiday' och halvan med Cameron Diaz och Jude Law var great, men andra halvan med Kate Winslet och Jack Black var betydligt segare! Jag tror jag har något emot Kate. Och du Elvira, jag håller med dej, Jude Law is to die for !
Framför oss i biosalongen satt det en tjej med ett fågelbo i håret, mycket tevligt!
Innan bion var vi och åt på Ciao Ciao (eller jag åt inte, men de andra) och sen fika, sen bion.
Nu ska jag snart till jobbet, och ikväll kanske jag ska ut. Men får se hur det går med det, jag slutar halv 9 ikväll så jag kommer nog vara rätt seg.

Dagens låt: The Beatles - Here Comes The Sun

2 januari.

Vaknade vid nio imorse av väckarklockan, men det kändes som klockan var typ sex. Förut hade jag inga problem med att gå upp på morgonen när jag ska till jobbet. Jag menar, jag börjar ju ändå tidigast elva så det är ju inte så tidigt. Men nu är det lika jobbigt varje morgon.
Åkte till jobbet och slutade vid halv tre. Sen gick jag i stan ett tag och kollade efter en kofta, men hittade ingen jag gillade.
Efter det träffade jag Erik och Lembit en snabbis och nu är jag hemma.
Tindra (aka. Ernst) har precis varit ute och blivit lerig, nu ligger hon i min säng! Najs! Det blir till att byta lakan.

Ikväll ska jag på bio med Elvira och Charlotte, mys !

Dagens låt: Justin Timberlake - What Goes Around, Comes Around

1 januari.

Jahaja, nu har jag också gjort det, skapat en blogg altså. Vi får väl se hur det går..

Igår så började jag kvällen med middag hos Karin, det var mycket gott och mycket trevligt! Vid 11 nångång så drog de andra på en fest i Ängby tror jag det var men jag skulle möta Sandra, Krissi och Natti för att sedan åka till slussen och kolla fyrverkerierna, sjukt mycket folk var där. och jag tycker det var halvkul eftersom det är så många folk som är fulla och har avancerade fyrvekerier de ska handskas med, inte helt okej! Men sen drog vi till en fest på Rådmansgatan, det var kul förutom att vi bara var halv-välkommna, men vaffan, skit händer. Vi var väl de enda på hela festen som inte kom från Lidingö typ.
Gott nytt år iaf!

      
Snodde bilder från Charlotte..


Jag sov inte hemma inatt så imorse hämtade mamma mej sen åkte vi och handlade lite, najs att gå runt i högklackat och klänning. Jag kan lugnt säga att jag var den mest uppiffade i hela affärn, haha!  sen så har jag bara kollat Lost, såg klart säsong 2 nu.
Seg dag, men det borde det kanske vart med tanke på att det är dagen efter nyår.
Och imorrn ska jag jobba också, blää! Men det är ändå bara 2 dagar den här veckan, så det blir najs.

Dagens låt: Feist - Mushaboom

RSS 2.0