28 februari. (igen)

160579-42

Haha, jag och Nattis fackar ur!

28 februari.

Hejdå älskade K2H!

27 februari.

Pisstråkig dag. Jag hatar att vara sjuk!

Dagens låt: Mika - Grace Kelly

26 februari.

Oops.. I did it again.


24 februari.

Igår kändes det som att alla men endå ingen ville/skulle ut. Jag var en av dem som inte var så sugen på det med tanke på att jag är sjuk plus att jag ska ut ikväll. Det blev filmkväll med Carro och Åsa. Ya-ya!!
Ikväll ska min kusin och hennes kompis Maria har avskedskrök (de ska till Asien i några månader) och sedan utgång, jag ser fram emot det mycket. Men hade gjort det ännu mer och jag inte varit sjuk. Min röst sviker mej även fast jag mår mycket bättre idag.  Har köpt vin och Hannas cider (var ju tvungen) Smaken på cidern är dessvärre lime/lakrits. Jag är tveksam! Återkommer om den saken.
Kom precis hem från en storhandling. Jag och min kära storbror är ensamma hemma nästa vecka. Yihaa!
Sen har jag varit och hämtat mina nya glasögon också, optikern tycker att jag ska börja använda glasögon dagligen, jag sa att hon kan drömma om det, hm.. (och det kan hon faktiskt göra) Själv drömde jag att jag var ute med Tindra och kom på att Timjan inte dött så jag hade visst glömt att gå ut med henne på typ ett halvår, inte alls bra.

Hahaha, gårdagens händelse: (ikväll är det herpes som gäller)
- Du har klamydia!!
- Va?
- JA!!!

Dagens låt: Guns N' Roses - November Rain

22 februari.

FanFanFan, så har man gått och blivit sjuk. (jag skyller det på Karin)
Jag minns inte ens senast jag var sjuk på riktigt. Jag menar, visst har man haft ont i huvet ibland och skitit i jobbet/skolan men nu mår jag ju verkligen dåligt på riktigt. Hoppas jag blir frisk till helgen!

21 februari.

Bye bye Määgie!

19 februari.

10 favoriter:
Färg:
Rosa
Mat: Kinamat
Band: Många
Film: -
Bok: Gossip Girl
Sport: Dans
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Citron-sorbé
Tid på dygnet: Kväll

9 för tillfället:
Humör: Helt nollställd, haha
Smak: Dumle
Kläder: Trosor, linne
Bakgrund: ?
Nagellack: Genomskinligt
Tid: 22.06
Omgivning: Mitt rum
Irritationsobjekt: Att jag har ont i ryggen!

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Nathalie Family
Screen name: ?
Husdjur: Timjan
Piercing: I öronen
Förälskelse: Haha..Pontus Pettersson tror jag.
Musik: Spice Girls
Bil: Inte kommit så långt ännu.
Kyss: Haha..

7 senaste:
Cigarett
: Röker inte
Mat: Wok
Dryck: Läsk
Biltur: Oj, det minns jag inte.
Kyss: Hehe..
Spelad låt: The Outfield - Your love
TV-program: Ett herrans liv

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Kan man kanske säga.
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Ja
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Hmm..
Mat: Lamm
Musik: Trance
Dryck: Mjölk
Personlighetsdrag: Osäkerhet

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Kollade på tv
Du kan höra just nu: Arne Weise på Ett Herrans Liv
Du inte kan leva utan: Min familj/vänner
Du gör när du har tråkigt: Tv/dator

3 personer:
Du kan berätta allt för: Sandra och Carro
Du tycker om: Pojkar
Du inte gillar: Pojkar

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår tror jag

1 önskan: Håller jag för mej själv ;P

18 februari.

160579-41
Brittan, inte helt okej!

17 februari.

Jag har ont i huvet!
(får skylla mej själv tyvärr)

15 februari.

Ledig idag, oh så skönt! Vaknade av att jag höll på att kissa på mej, hann precis. Och tur är väl det, jag är 19 år, inne på mitt 20:onde = pinsamt med en olycka!
Ska snart springa ner till affärrn och hämta lite kläder jag har beställt :)
Sen ska jag ha storstädning, och tvättning. Det känns som jag börjar säcka efter på den fronten, inte bra, inte bra.
Bästa Charlotte kom in på jobbet igår och gav mej ett par urgulliga trosor! Tack<3 Sen var det en kille på mitt jobb som gav mej en ros och försökte få mej till att följa med honom till Amsterdam över helgen. Vi åker fredag och kommer hem måndag. Jag var inte så high på den idén. Då frågade han mej om han kunde följa med mej hem efter jobbet och dela på en flaska vin, jag tyckte att han kunde gör det med min mamma istället. Haha.. Jag skulle ju på min romantiska dejt med Carro<3. Vi drog till Fridays och åt och drack gott. När vi var på tok  för mätta drog vi ut, och jag hade rätt; Det var bara bottenskrap som var ute, inte helt okej. Det blev en snabbis där för att sedan gå hem och sova.
Mot Sherwoodskogen!

Dagens låt: Deb Talan - Forgiven

14 februari. <3

För drygt en vecka sedan gav jag mej ut på jakt efter mitt livs kärlek för att kunna spendera alla hjärtans dag med honom.

Utan vidare framgång sitter jag nu här, på alla hjärtans dag, utan mitt livs kärlek!

Och så ska jag jobba till stängning ikväll också. Alla med pojk/flickvänner har vägrat så det blir vi ensamvargar som får ställa upp, haha.

Ska jag orka mej på en utgång efter? Det återstår att se, men det känns lite som att det bara är alla bottenskrap som ska ut ikväll, alla som inte hittat någon typ. Ska iaf möta upp Carro sen för en (så nära jag kan komma) romantisk middag!

Jobbet kallar!


13 februari.

Alla har en bästa vän, jag har två :)
   
Dagens låt: Stone Sour - Through the Glass

12 februari.

160579-36
Saknar!

11 februari.

160579-35
Karin in action på vårt glammiga jobb!


Yes, har precis lagt in lite ny musik på mobilen, bland annat dagens låt. En riktig hit!
I Fredags blev det vin även fast vi planerat en alkoholfri kväll, det sket sej! Carro och jag kom under helgen på ett mycket andvändbart uttryck; Gårdagens fylleknull. Passar in mycket bra i vissa situationer. Martin kan väl ta åt sej lite av äran också, men mest jag och Carro. Vi missbrukar nu uttrycket!
Och igår vart det partytime igen! Sumpan Sandra fyllde år, GRATTIS, så det var tårtätning hemma hos Jessica (även om jag glömde äta tårta) och sen drog vi ut och gjorde stan osäker. Idag har jag bara legat i min säng och ätit chips och frusit och smörjt in mej i tigerbalsam. Min rygg är inte att leka med. Jag är nu inne på min nionde ryggontsdag.
(tyck synd om mej)!

Dagens låt: Band of Horses - The Funeral

7 februari.

Pendlande dag!
Vaknade och var glad som en solstråle. Kom till jobbet och blev sur som citron. Sakta men säkert blev jag glad igen, och sen sur. Nu känner jag mej som en solstråle igen och hoppas att det håller i sej hela kvällen.
Snart ska jag på spelning och jag hoppas det blir lattjo lajban!

Dagen till ära;
Dagens låt: Viva Arcadia - Oh No Honey, Baby

6 februari.

Haha idag på jobbet var jag mycket trevlig. Mitt under lunchruchen och all stress så var det en kille som beställde två lamm. De kommer dröja sa jag så jag bad honom sätta sej ner så länge så skulle jag ropa till när de var klara. Under tiden kom en annan kund. Samtidigt som lammburgarna var klara så var andra kunden klar. Jag skulle säga smaklig måltid och sedan ropa ut att lammbrugarna var klara.
Det blir kaos i min hjärna och det slutar med att jag skriker (och jag menar verkligen skriker): SMAKLIG MÅLTID!,  ut i hela restaurangen. Haha, hela kön börjar garva och Karin gör felslag i kassan. Ett skratt förlänger livet så nu kan de i alla fall tacka mej för det.

Och Karin, en lamm tack! (usch, vad hemsk jag är)
160579-34
Dagens låt: Billie The Vision & The Dancers - Nobel square

5 februari.

160579-33
Jag vill vara brun igen!

Dagens låt: The Connells - '74-'75

4 februari.

160579-32Mådde pyton på jobbet igår. Efter mycket kämpande var jag tvungen att spy. Mådde genast bättre, i typ en timme. Den timmen var underbar. När jag slutade kom Sandra och åt med mej, en kille från jobbet frågade vad Sandra heter: Hon svarade Sandra och han sa snällt: Heej Sala! Haha, jag kunde inte hålla mej för skratt. Sen förskte han lura kvar mej en timme så vi kunde ta fika när han slutat. Jag var inte så sugen på den idén. haha..
Jag och Sandra drog hem till mej, la oss i sängen och skulle ta en powernap. Efter en halvtimme ringde Sussi och sa att vi skulle vara där om en halvtimme. Skit, jag skulle hinna duscha, klä på mej och sminka mej på ca en kvart. Det blev en powershower!
Och bastun sket sej, ingen var speciellt på. Men vi hade en mysig middag iaf. Alla satt och drack öl utom jag och Sandra (för vi skulle ändå bara hem och sova efter middagen tänkte vi) det sket sej för min del. När jag kom hem hade min käre bror några vänner här som satt och drack, det slutade med att jag hakade på dem. Det blev en tveksam utgång till Cattens (!?), men där fick vi iaf mycket klart för oss att det faktiskt är en nattklubb! (orden är tagna från vakten)
Men det överträffade mina förväntningar. Efter några öl kände jag mej genast på top igen.
En tjej stog på dansgolvet och vinkade till sej alla killar men misslyckades radikalt. För att alla blickar skulle dras mot henne hade hon dragit upp sina röda stringtrosor en decimeter över hennes jeans, och självklart dragit upp linnet så man inte skulle missa att se dem. Hon fick inget napp på flera timmar föräns hennes räddare i nöden kom och tog henne med storm. Det var en obehaglig syn!

Dagens låt: Lasse Lindh - Du skär

3 februari.

Jag är bakis så det inte är nådigt! När jag skulle åka hem igår råkade jag somna. Första gången vaknade ju upp vid Tallskogen eller nåt. Jag vände och vaknade upp vid Blackeberg, vände och vaknade vid T-centarlen, vände igen och vaknade vid Åkeshov. Gaaaah, efter det lyckades jag hålla mej vaken iaf. Men det tog ett tag att komma hem. Och nu ska jag snart jobba, vi får se hur det går.
Ikväll ska jag hem till Sussi på bastukväll, hoppas verkligen jag mår bättre då.

Dagens låt: Feist - Mushaboom

2 februari. (igen)

Ah, glömde skriva! Viktor Åkerblom Nilsson handlade av mej idag. Jag tror jag är kääär!
160579-31

2 februari.

Äntligen fredag!
Ska iofs jobba imorrn så det är inte en ultimat fredag, men det är party iaf!
Är ensam hemma (okej, jag och storebror) så vi ska föra lite hära sen ut och göra stan osäker..
Lämnade tillbaka skorna iaf, fan! Jag var helt kär i dem. Men efter lite eftertanke kom jag fram till att jag skulle behöva plåga mej själv varje gång jag använder dem. Så jag köpte ett par andra skor ist.
Och dem ska jag ha ikväll.
Duschen kallar. Tjing!

Dagens låt: Matt Nathanson - Laid

RSS 2.0