29 maj.

image68

Du måste varit där för att se det roliga, men kul var det, haha!

27 maj.

Helgen var kul, ganska så perfekt faktiskt. I fredags började kvällen med förkrök hos Jens där vi sedan drog vidare till La Camera. Där höll typ hela Stockholm hus. När det var dags för hemgång våldgästade vi Jens igen. Jens var väl sådär high på den idén men vi andra partajade på för fulla muggar. Lördagen började hemma hos Julia. Jag försökte dra igång stämningen genom att ropa på personer jag aldrig pratat med och fråga hur läget var. Om de inte svarade: Läget är under kontroll! så brusade jag upp och vi var tvungna att köra hela proceduren en gång till. Den här frågan var en återkommande händelse under hela kvällen. Som bekant älskar jag smeknamn och gav därför alla nya kontakter ett varsitt fint. Stämningen blev på topp, mitt uppdrag var lyckat! Även den här kvällen tillbringades på La Camera och det var riktigt lattjo lajban. Vänner skaran blev tunnare och tunnare i och med att vi kört fullt ös medvetslös på förkröket, helt plötsligt är jag själv kvar (okej inte själv.. jag träffade på personer jag känner där inne som jag hängde med, men alla jag kom dit med hade försvunnit, tänka sej.. Jag var inte fullast, någon gång måste vara den första, jag har kanske blivit qvinna?) Imorse vaknade jag upp och mötte upp Sandra och Jens, vi gick och åt frukost och sen åkte vi in till stan. Jag var en mindre behaglig syn i och med att mina fötter är förstörda, de ser helt seriöst ut som att de varit med under ett krig och de är plåstrade överallt. Eftersom jag inte sovit hemma så hade jag gårdagens party outfit på mej + 10cm klackar. (och glöm inte att jag haltar också)  Inte helt okej! Iaf.. när vi (läs Jens) shoppat klart skulle vi möta upp Hennerberg för lite fotboll. Vi hade inte helt okej kommunikation i och med att hans telefon inte existerar, eller det gör den nog bara det att den inte tillhör hans ägodelar längre så vi väntar på varandra en timme ungefär, vi är väl 100 meter ifrån varandra men han såg inte oss och vi såg inte honom. Men efter många, långa minuter så får han syn på de andra pojkarna vi bestämt träff med och allt blev frid och fröjd. Jag och Sandra har kommit på en väldigt unik idé till hur de bör renovera sin läktare eller bara sittplatserna, iaf om de vill ha dit fler kvinnliga åskådare, haha !

Och kan det bli bättre väder än vad det var idag? Ja det kan det såklart men jag var iaf riktigt nöjd! Åh, jag vill ha sommar nu.

Bjuder på en bild från i fredags på Cribba och Sandra:
image67


23 maj.

Gårdagens kväll börjar med att jag ska möta Elvira vid Nockeby Torg för att sedan gå hem till Charlotte tillsammans. När jag suttit där en kvart ringer Elvira och säger att det är något fel med moppen hon snott av sin bror. Den qvinnan förvånar mej aldrig :)

Jag går då hem till Charlotte och efter drygt en halvtimme dyker Elvria också upp. Vi äter bullar och glass och har det mysigt. Klockan går och jag hinner med sista tolvan hem. Tyvärr gick inte tunnelbanan längre så jag fick gå hem från Alvik. Problemet var att jag tyckte det kändes lite onödigt att gå upp på bron ända borta vid måleributiken så jag frågar en gubbe om det finns någon annan väg. Ja säger han och pekar bort mot McDonalds. Jag går dit men inte hittade jag någon väg upp till bron där. Suck tänker jag och får gå den långa vägen. Nu hade jag väl kanske irrat runt i 15 min i Alvik. Iaf, jag började gå och gå och gå och mycket riktigt fanns det en trappa ner lite längre bort, alltså hade jag slösat bort ca 25 minuter av min sömn och den snälla mannen som jag redan bestämt var ond och skulle våldta mej hade inte ljugit.

Jag fortsätter att gå och efter ett tag så svischar en man på inlines och en lång läderrock förbi, helt seriöst vem åker inlines i en lång läderrock klockan två på natten? Man blir ju rädd!

En kort stund senare när jag går och har en konsert för mej själv och sjunger ut massa ljuva toner i tron på att jag är helt själv cyklar en annan man förbi och skriker: VAR INTE RÄDD! Då blir man ju ännu räddare..

Nu måste jag äta nåt!

image66

20 maj.

        
image65

 Lördagen:


  • Om du ska överraska någon; Tryck inte!
  • Ha alltid med ditt leg.
  • Se till att det alltid finns en moppe i närheten.
  • Försök inte antasta kompisars småsyskon.
  • Karin är en jävel på att busa.
  • Jag har numera större tuttar än Gynning.
  • Somna inte på krogen, du blir utslängd.
  • Kolla en extra gång var tunnelbanan går.

11 maj.

Gymkort är nu införskaffat. Ni som känner mej är chockade, jag vet..
Men beach 07, here i come!

6 maj.

Helgen har gått i alkoholens tecken kan man lugnt säga. Efter en redlös (och då menar jag verkligen redlös) fredagskväll mådde jag minde bra lördag morgon. Carro och jag intog McDonalds och jag fick verkligen kämpa i mej maten. Nu måste jag snart lära mej att hantera alkohol. Det är ju hyffsat lugna puckar om man har sin dricka innan, då är man ju tvungen att sluta dricka när det tar slut. Men som i fredags när man är på en fest och någon kommer med en ny drink till en hela tiden. Då är det ju svårt att säga nej. Slutar ofta i katastrof, och dagen efter lider man av ångest när personer berättar vad man gjort/sagt. Jaja..det blir ju ofta många skratt också så det är väl enda fördelen. Haha..
Lördag kväll (igår alltså) var det 50årsfest på schemat. Hm, hur kul kan det vara tänkte jag. Men tji fick jag! Kvällen var en SMASH HIT. Det var mycket roligt! Det gillar vi.

Dagens låt: Joe Prudy - You don't like me anyway

RSS 2.0